Byggfakta Docu - Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.

Byggfaktas / VVS aktuelts journalistiske virksomhet er forankret i bestemmelsene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette skal sikre at våre reportasjer er etterrettelige og presseetisk forsvarlige.

Byggfakta har som visjon å være den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter. Vår forretningsidé er å etablere kontakter mellom kjøpere og selgere av produkter og tjenester på det norske bygg- og anleggsmarkedet. Vi skal dermed skape økt effektivitet, kvalitet og lønnsomhet for alle parter.

Siden 1969 har bedriften hatt navnet Byggfakta AS og stått som synonym for Norges informasjonstjeneste innenfor byggesektoren. I 2002 endret vi navn til Reed Business Information Norway AS. Navneskiftet indikerer at vi var en del av Reed Elsevier konsernet - én av verdens største medievirksomheter. Fra september 2009 ble de nordiske selskapene kjøpt av investeringsselskapet Segulah. I august 2017 solgte Segulah til et det engelske investeringsselskapet Stirling Square.

Vårt utgangspunkt er fortsatt å gi informasjon av høy kvalitet på det riktige tidspunktet om den norske byggevirksomheten. Byggfaktadatabasen inneholder mer enn 20 000 norske bygg- og anleggsprosjekter. Vi leverer oppdatert informasjon om ca. 500 nye og 1 500 eksisterende prosjekter hver uke til våre kunder.

Selskapet vårt har to ulike bedriftsgrener – én som omfatter salg av informasjon om bygg- og anleggsmarkedet og én avdeling som gir ut fagbladet NYE Byggfakta, med tilhørende nettsider byggfakta.no og vvsaktuelt.no.

I tillegg driver vi Nordens største produktportal, produktfakta.no. Dette er en nettside med en komplett oversikt over produkter, løsninger, nyheter, dokumentasjon og referanseprosjekter rettet mot proffmarkedet.

Våre produkter:


Fagblad for bygg- og anleggsbransjen, nå også med VVS og VA.

nyheter.byggfakta.no

Nettside som følger VVS- og VA bransjen tett

www.vvsaktuelt.no

Informasjon om byggeprosjekter. Byggfakta SMART gir deg full kontroll over prosjekter innenfor bygg og anlegg.

info.byggfakta.no

Nordens største produktdatabase med informasjon rettet mot proff-segmentet

www.produktfakta.noMed Byggekostnads- kalkulatoren kan du beregne prisanslag på byggeprosjekter.

nyheter.byggfakta.no

Den norske byggenæringens markedskanal for nye forretningsmuligheter.

Les mer her