Omsorgsbygg har signert byggeleder-avtaler

 
Omsorgsbygg har signert byggeleder-avtalerIllustrasjonsbilde: Getty Images
Omsorgsbygg har gjennomført en konkurranse for å få en rammeavtale for byggeledertjenester. Nå er avtaler signert med sju leverandører.

Dette er HR Prosjekt, Advansia AS, Stema Rådgivning, OPAK AS, First PA AS, WSP Norge AS, Aase Prosjekt AS.

Omsorgsbygg har tidligere hatt felles rammeavtale for byggeleder og prosjektleder. Nå er disse avtalene skilt fra hverandre.

- For å spisse forespørselen vår til leverandørmarkedet ble avtalene splittet. Flere leverandører som utelukkende leverer byggeleder-tjenester kunne blitt utelukket fra konkurransen om vi fortsatt hadde samlet disse i én stor rammeavtale. I tillegg er dette i tråd med anskaffelsesregelverkets oppfordring om å dele opp anskaffelsen. Vi er svært fornøyde med å få plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler, i enpressemelding.

Foretaket har inngått sju parallelle rammeavtaler med en varighet på fire år. Leverandørene er rangert, noe som innebærer at nummer en på lista får første oppdrag og så videre. Avtalene er verdt opptil 170 millioner kroner for hele avtaleperioden for alle leverandører.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår