Ønsker du å være Senior Energirådgiver hos en av landets største byggherrer?

 
Ønsker du å være Senior Energirådgiver hos en av landets største byggherrer?
Søknadsfrist: 07.10.2022
Sted: Oslo
Tittel: Senior Energirådgiver

Olav Thon Gruppen har store ambisjoner innen bærekraft og har i denne sammenheng etablert en ny Energiavdeling. Avdelingen har store ambisjoner og et ansvar for energiarbeidene i Olav Thon Gruppen. 
Vil du være med å løfte dette arbeidet og spille en viktig rolle for fremtidens bærekraft og miljø? Da er det deg vi leter etter! Vi søker nå en ambisiøs, selvstendig og initiativrik person med energifaglig bakgrunn til vårt team. 


Olav Thon Gruppen søker ny Senior Energirådgiver!

Olav Thon Gruppen sin nyopprettede avdeling Energirådgivning søker Senior Energirådgiver, med utvidet ansvar for å koordinere teamets oppgaver. Teamet er en helhetlig energifaglig ressurs som skal være med å imøtekomme konsernets ambisiøse bærekraftsmål. 

Teamet sitt ansvarsområde handler om å sikre tilfredsstillende og omforente energiløsninger i Olav Thon Gruppen. Teamet har en bred kontaktflate opp mot gruppens forvaltning, drift, små og store prosjekter, sertifiserings-, bærekrafts- og energiledelsesarbeider. Videre vil teamet være Olav Thon Gruppens fagressurs for innovative løsninger som f.eks. fornybar energiproduksjon, smartbygg og energigjenvinning. Du vil jobbe i tett relasjon med energiledelsesarbeidene, med de tilhørende operative tjenestene energioptimalisering og energiovervåkning av 391 eiendommer. 

Som Senior Energirådgiver vil du ha et utvidet koordineringsansvar for teamets oppgaver for energirådgivning. Dette innebærer blant annet å jobbe strategisk sammen med de andre energiområdene for å sikre at Olav Thon Gruppen møter sine ambisjoner innen bærekraft. Du vil jobbe med rådgivning innen energiområde på tvers, og får en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av oppgaver innenfor Energrådgivning. 

Vi tror den rette kandidaten har: 
•    Høyere teknisk utdanning, fortrinnsvis innen energi og miljø 
•    Erfaring fra teknisk prosjektledelse, energiteknisk rådgivning eller annen relevant praksis. 
•    Kunnskap energiledelse, energioppfølging, SD-anlegg og bygningsautomasjon 
•    En genuin interesse i å koordinere og til tider følge opp teamets oppgaver, samt dele faglig kompetanse, både internt i avdelingen, så vel som på tvers i selskapet
•    Generelt god IT-kunnskap og økonomiforståelse 

For å lykkes i stillingen hos oss må du ha en strukturert tilnærming, kombinert med at du håndterer en til tider hektisk hverdag. Rollen vil være sentral i et viktig satsningsområdet for selskapet, og derfor søker vi en initiativrik person med høy gjennomføringsevne. Som virkelig trives med å dele sin kompetanse innenfor Energifaget og som kan være med løfte kompetansen og engasjementet for energi i selskapet. Vi håper du trives med å arbeide selvstendig og sammen med andre i et team, samt behersker kommunikasjon på både norsk og engelsk. Å nå frem til andre og gjøre faget vårt forstått er en egenskap som vil være viktig. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og håper du vil være med å videreutvikle dette med din positive og hyggelige væremåte. 

Hva tilbyr vi? 
Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Olav Thon Stiftelsen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi er en stor organisasjon som er ledende innen både hotell og eiendom, og kan derfor tilby gode karrieremuligheter. I Olav Thon Gruppen har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes mange muligheter for deg som ønsker en videre karriere. Videreutvikling av våre medarbeidere er viktig for oss, her kan du få muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer. 

Søknadsinformasjon  
Jefferson Wells samarbeider med Olav Thon Gruppen i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no  


For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;  
Kjetil Martinsen, mobil: + 47 416 14 457 / kjetil.martinsen@jeffersonwells.no eller 
Benedikte Lund, mobil: + 47 928 35 315 / benedikte.lund@jeffersonwells.no

Søk her!

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave