Oppdatert flaggskip fra Panasonic

 
Oppdatert flaggskip fra Panasonic
En av Panasonics mest effektive luft-luft varmepumper er oppgradert. Effektiv distribusjon av den varme luften i rommet, oppdaterte komponenter og enda mer effektiv teknologi for renere luft er noen av stikkordene.

HZ Flagship har i mange år vært en favoritt blant Panasonics kunder, spesielt de med større hus eller hytter. Toppmodellen er meget effektiv, og den oppgraderte modellen kan levere varme ved utetemperatur ned til -25 grader, med en varmekapasitet på hele 3,6 kW. Den nye modellen har et oppdatert, forbedret design og kommer med en annen funksjon som er spesielt aktuell nå, nemlig nanoeTM X-teknologi, som bidrar til å gjøre luften renere.

– NanoeTM X gjør luften renere ved å hemme både lukt, mugg, pollen, støv og ikke minst enkelte bakterier og virus. Spesielt de med utfordringer med pollen og støv setter pris på denne muligheten. Funksjonen kan brukes både ved oppvarming, kjøling og alene, og er innebygd i varmepumpen, sier Arnt Fahlstrøm, Area Sales Manager i Panasonic Heating & Cooling Solutions Norge.

Nanoe X er en teknologi som slipper ut hydroksylradikaler i luften inne. Disse partiklene finnes naturlig i naturen, og funksjonen gjør luften renere, uten skadelige kjemikalier.

Mer effektiv fordeling av luften i rommet
Nye Flagship er utstyrt med lange og brede vifteblader for å kunne distribuere luften i rommet jevnere. Ved å styre den varme luften ned mot gulvet fordeles varmen bedre og hele rommet varmes opp.

– Ved at luften distribueres mer effektivt utnyttes den varme luften som produseres bedre. Dette er i tillegg til at varmepumpen kan levere opp til 3,6 kW varme ved veldig lave utendørstemperaturer, noe som er veldig god effekt og en viktig faktor for de som bor på ekstra kalde steder her i Norge, sier Fahlstrøm.

Varmepumpen er selvsagt merket A+++ og har SCOP på 5,3 og SEER på 8,7, altså i toppsjiktet av varmepumper ment for det nordiske og norske klimaet.

Bruk stemmen for å styre varmepumpen
Flagship har innebygget WiFi, noe som gjør at den er enkel å koble til telefonen med Panasonic Comfort Cloud-appen. Bruker du Google Home eller Alexa kan varmepumpen kobles til disse systemene slik at du kan justere innstillingene via stemmestyring.

I appen har du full kontroll på temperaturen, energiforbruket ditt eller om det skulle være noe feil på varmepumpen. Er varmepumpen installert på hytta eller i sommerhuset kan den holde jevn temperatur som hindrer frost, og du kan slå på varmen før du er fremme slik at det er behagelig temperatur ved ankomst.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave