Oppnår prestisjetung gullstatus innen bærekraft

 
Oppnår prestisjetung gullstatus innen bærekraftBildet: TK Elevator oppnår Gullstatus hos EcoVadis. EcoVadis er et firma som vurderer og evaluerer andre selskapers innsats innen bærekraft.
TK Elevator, en av de globale markeds- og innovasjonslederene i heisindustrien, har fått tildelt EcoVadis Gullstatus for første gang.

Dette betyr at TK Elevator ligger i topp 5 prosent av alle selskaper som får vurdert sin bærekrafts-innsats av  EcoVadis. EcoVadis går årlig gjennom forskjellige selskaper og vurderer deres bærekraftsresultater i kategoriene:

• Mijø

• Arbeid og menneskerettigheter

• Etikk

• Bærekraftige anskaffelser 

- Som en av bransjens markedsledere er vi veldig klar over vårt ansvar og vi sørger for at bærekraft prioriteres som en integrert del av vår strategi, på alle områder. Gullvurderingen fra EcoVadis er både en bekreftelse og en «incentive» for oss til å ytterligere fremme vår bærekraftsinnsats, sier Dr. Paula Casares, leder for ESG i TK Elevator, i en pressemelding.

TK Elevator gjorde det veldig bra på tvers av alle vurderingsområdene, og spesielt når det kommer til karbonstyringspraksisen. 

Ved hjelp av sin egen vurderingsmetodikk som er bygget på internasjonale bærekraftstandarder, inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000, har EcoVadis vurdert mer enn 90 000 selskaper i over 160 land med tanke på integrering av bærekraft- og CSR-prinsipper i sine styringssystemer.

Siden thyssenkrupp endret navn til TK Elevator i 2020, har de nådd flere viktige milepæler på sin bærekraftsreise. I 2 år har selskapet fått en "A" -vurdering for klimabeskyttelse av verdens største klimarangering fra ratingorganisasjonen CDP. De toppet den globale Sustainalytics ESG-rangeringen i maskinindustrien i 2021, og i mai 2022 publiserte selskapet sin første bærekraftsrapport og kunngjorde sine nye utslippsreduserende mål. Målene er validert av Science Based Targets-initiativet.

Om TK Elevator:

Med kunder i over 100 land og mer enn 50 000 ansatte, oppnådde TK Elevator en omsetning på rundt 8 milliarder euro i regnskapsåret 2020/2021. I over 1000 lokasjoner globalt, tilbyr de et omfattende nettverk som garanterer nærhet til kundene. I løpet av de siste tiårene har TK Elevator etablert seg som et av verdens ledende heisselskaper og ble uavhengig  fra thyssenkrupp AG i august 2020.

Selskapets viktigste forretningslinje er servicevirksomheten som representeres av over 24 000 serviceteknikere. Produktporteføljen dekker alt fra vareheiser for bolig- og næringsbygg til banebrytende og svært tilpassede løsninger for toppmoderne skyskrapere. I tillegg består TK Elevator også av rulletrapper, rullebånd, passasjerbroer, trappe- og plattformheiser. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave