Optimera har lansert skybasert e-handelsløsning for proff-markedet

 
Optimera har lansert skybasert e-handelsløsning for proff-markedetMinOptimera støtter proffkundenes egen verdikjede inkludert utarbeidelse av tilbud umiddelbart etter befaring, innkjøp i byggevarehus eller nett med føring på riktig prosjekt, logistikk og enkel utarbeidelse av dokumentasjon ved prosjektets slutt.
Nylig lanserte Optimera fremtidens e-handelsløsning "MinOptimera" for proffsegmentet innenfor byggevarehandel. MinOptimera-løsningen bærer samme navn som forrige versjon, men er bygd på nytt fra bunnen av med moderne skytjenester.

Utviklingen av MinOptimera er basert på kundeundersøkelser, dybdeintervjuer og analyse av anonymiserte bruksmønstre. Byggebransjen er på denne måten blitt grundig hørt gjennom hele utviklingsprosessen.

– På grunnlag av brukerinnspillene løser MinOptimera problemstillinger godt utover bare varebestilling på mobil og nett. E-handelsløsningen håndterer problemstillinger som går rett inn i proffkundenes egne behov og verdikjede fra begynnelse til slutt, sier Petter Gram, leder for e-Commerce i Optimera.

Blant annet dekker MinOptimera utarbeidelse av tilbud umiddelbart etter befaring, innkjøp i byggevarehus eller nett med føring på riktig prosjekt og enkel utarbeidelse av dokumentasjon ved prosjektets slutt.

– Optimera jobber konkret og praktisk for å løse fleste mulig oppgaver som ligger utenfor proff-kundenes egne kjerneområder. Gjennom dette skaper vi rom for at kundene skal kunne konsentrere seg om selve byggeprosjektene, sier Gram.

Mange snakker om betydningen av økt digitalisering i byggebransjen. Gram forklarer at MinOptimera er et tilsvar på dette med innovativ funksjonalitet som er godt tilpasset kundenes arbeidshverdag.

– Den skybaserte systemarkitekturen forenkler også videreutvikling i fremtiden på kundenes premisser, sier han.

Ved siden av digitalisering er logistikktjenester og miljø sentrale satsinger for Optimera. Selskapet jobber for å redusere både kundenes og sitt eget miljøfotavtrykk. Det gir Optimera-kunder et fortrinn i anbud og overfor kunder med klare miljøambisjoner.

– Brukervennlighet har stått i senter for oppmerksomheten i hele utviklingsprosessen for Min Optimera. Gjennomgående ønsket brukerne for eksempel bedre søkefunksjonalitet. I søkene dukker det nå opp flere varer, de mest relevante kommer først og sammenligning er blitt enklere. Brukerne står dessuten friere i søke-formuleringene. Det gjør det enklere å finne frem til riktige varer, forteller Helene Lundsør, e-Commerce Manager for proffsegmentet i Optimera.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår