Optimera kjøper Montér Hurum

 
Optimera kjøper Montér HurumBildet: Petter Gram (t.v.) i Optimera overtar stafettpinnen for Montér Hurum fra Mette Reiner-Vestli og ektemannen Kjell Vestli. De to vil fortsatt eie bygningene.
Optimera kjøper Montér Hurum fra dagens eiere Kjell Vestli og Mette Reiner-Vestli som syns det er på overtid å bli pensjonister.

– Helt pensjonister blir vi nok ikke, sier daglig leder Mette Reiner-Vestli i en pressemelding.

 – Kjell og jeg fortsetter å eie og drifte bygningene hvor Montér Hurum holder hus. Kjell vil drive som møbelsnekker på området. Vi har også flere hobbyer som vil få større oppmerksomhet nå. En av mine er natur og fotografering, sier hun.

Lang historikk med Optimera

For ganske nøyaktig åtte år siden skiftet byggevarehuset til Montér fra en annen kjede. Montér har 49 medlemmer som eier byggevarehusene selv. Optimera eier de øvrige og selve Montér-kjedekonseptet. Nå blir Optimera eier også av Montér Hurum.

Reiner-Vestli forteller at historien deres med Optimera imidlertid langt tilbake. Ekteparet har drevet byggevarehus på Hurumlandet siden 1975 og hatt nær forbindelse med Optimera med forløpere i en mannsalder. Hun gir Optimera en god porsjon ros med på kjøpet.

– Siden vi kom inn i Optimera-systemet igjen har vi hatt økning hele veien, enda det kom en konkurrent lokalt i Sætre. Tilveksten har kommet fordi Montér-kjeden er aktiv, har god logistikk og er veldig godt organisert på en bred og dyp måte. Håndtering av utfordringer som alt rundt koronakrisen blir løst «av seg selv». Det er en lettelse for oss som har nok å henge fingrene i, sier hun, og legger til:

Digitale muligheter

Montér Hurum er godt etablert i Åsveien industrifelt, rett ved riksvei 23 og en bakke opp fra Sætre sentrum. Sætre var kommunesenteret i Hurum kommune før sammenslåingen med Asker og Røyken fra 2020. Seks årsverk inkludert ekstrahjelpere har arbeidsplassen sin i byggevarehuset.

Primærmarkedet er Hurum og Røyken, men byggevarehuset trekker også kunder gjennom Drøbakstunnelen fra andre siden av fjorden. Kundegruppene inkluderer proff, industri, kommune og gjør-det-selv-kunder. Særlig i sommerhalvåret inkluderer dette mange hytteeierne på Hurumlandet som er en halvøy avgrenset av Drammensfjorden i vest og Oslofjorden i øst.

– Vi er mange her som kan takke så mye for et godt og personlig samarbeid gjennom mange, mange år. Når vi nå overtar stafettpinnen på driften av byggevarehuset skal vi sørge for at kundene får det gode tilbudet de er vant med. Det innebærer også fortløpende utvikling av vareutvalg, tjenester og ikke minst digitale muligheter. Proff-kundene skal kunne konsentrere seg om byggingen, mens vi ordner resten, sier Gram.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår