Oslotech nytt medlem i buildingSMART Norge

 
Oslotech nytt medlem i buildingSMART NorgeOslotech driver Forskningsparken som en møteplass med tilbud om aktiviteter for å skape synergier mellom næringsliv, kunnskapsmiljøer og kapital.
Oslotech AS, som driver Forskningsparken i Oslo, går nå inn som medlem i buildingSMART Norge.

- Åpenhet og deling er viktige verdier for å lykkes, og vi ser frem til å både dele egne erfaringer og å lære mer om standardiserte løsninger for smarte bygg når vi nå skal bygge Oslo Science City videre, sier Espen Kildebo Jensen, prosjektleder i Oslotech, i en pressemelding.

- Akademiske miljøer står sterkt og har alltid bidratt aktivt i buildingSMART, og Forskningsparken er en utrolig spennende aktør som både vil tilføre oss mye kunnskap og dele spennende erfaringer. De kombinerer innovasjon og praktisk gjennomføring med stor kunnskap og dynamikk, og det vil gi mange positive ringvirkninger i hele BAE-næringen, sier Alessia Bellini, fagnettverk- og bærekraftsjef hos buildingSMART Norge. 

Oslotech bidrar til vekst og verdiskaping ut fra forskning og kunnskapsmiljøene rundt Universitetet i Oslo, universitetssykehusene og fra forskningsmiljøene i og rundt Oslo.

- Samarbeid er en forutsetning for innovasjon, og at næringen samarbeider med kunnskapsmiljøer om utviklingen av åpne standarder, er nøkkelen til vellykket omstilling til en livsløpsorientering, sier Alessia Bellini, fagnettverk- og bærekraftsjef hos buildingSMART Norge. 

Om Oslotech AS:
Oslotech står bak techinkubatoren StartupLab, biotekinkubatoren ShareLab og, sammen med Inven2 og Norway Health Tech, helseinkubatoren Aleap. Oslotech driver Forskningsparken som en møteplass med tilbud om aktiviteter for å skape synergier mellom næringsliv, kunnskapsmiljøer og kapital. Rundt 300 bedrifter og mer enn 3000 personer har sin daglige arbeidsplass i Forskningsparken.

Om buildingSMART Norge:
buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. Dejobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 140 medlemsbedrifter i Norge.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår