Overtar XL-BYGG Dale Malo

 
Overtar XL-BYGG Dale MaloBildet: XL-BYGG Dale Malo har fire avdelinger i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide.
Mestergruppen har signert en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i XL-BYGG Dale Malo.

– Dale Malo er en særdeles veldrevet virksomhet som vi kjenner godt fra før. Vi har samarbeidet i mange år, og gleder oss til å videreføre det gode arbeidet innen byggevarehandel som de har bygget opp i denne regionen. Vi ser også frem til å få alle medarbeiderne ved anleggene med oss videre, og er fornøyd med at kompetansen beholdes lokalt når vi tar over, sier Per Ivar Harila, direktør byggevare i Mestergruppen i en pressemelding.

Det er ca. 50 medarbeidere som jobber ved de fire XL-BYGG-anleggene i Møre og Romsdal: Elnesvågen, Molde, Vestnes og Eide. Totalomsetningen for de fire XL-BYGG-anleggene i 2021 var ca. 290 millioner kroner.

– Da vi kom til beslutningen om å selge XL-BYGG Dale Malo, så var Mestergruppen vårt førstevalg. Vi er derfor veldig glade nå for at det ble slik, og at anleggene videreføres som XL-BYGG. Våre medarbeidere fikk beskjed i dag om avtalen og tilbakemeldingene har vært positive, sier Kjell Inge Dale, konsernleder i Dale Malo Holding AS

Formell overtagelse vil bli gjennomført snarest mulig, under forutsetning av godkjenning fra Konkurransetilsynet. Selskapene Solid Dale Malo og Blink Hus Dale Malo inngår ikke i den nye avtalen og vil drives som før av Dale Malo Holding.

Om Dale Malo Holding AS:
Dale Malo Holding er eid 65 % av Dale Holding AS og 35 % av Malo Holding AS, som kontrolleres av familiene Dale og Malo.

Om Mestergruppen:
Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Mestergruppen eier blant annet flere kjente byggevarekonsepter, huskjeder, hytteprodusenter, fabrikker for trekonstruksjon og Norges ledende handelshus for overflatebehandling.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave