På veien med bransjens største roadshow

 
På veien med bransjens største roadshow
Den 25. mai braker det løs på Hamar når Optimera starter turnéen for sitt roadshow. I år nøyer vi oss ikke med et vogntog, denne gangen er det to semitrailere som skal ut på veien i perioden 25. mai - 24.juni. Vi har i tillegg med oss 15 leverandører, så du vil merke at vi er byen, sier Fredrik Rydgren markedssjef proff i Optimera.

Verktøy og festemidler
Som tidligere år er verktøy og festemidler i fokus. Rydgren forteller at det stilles høye krav til kompetanse på verktøy og festemidler ute på byggeplass og at utviklingen krever en kontinuerlig kompetanseheving. Det er stor interesse for dette i markedet og i 2015 var det over 3500 besøkende totalt, i år forventer man godt over 4000 besøkende i løpet av noe hektiske og fine dager på veien.

― Trailerne gir oss muligheten til å presentere konseptene våre der kunden er. I sommerlige omgivelser gir Roadshowet oss en flott arena for dialog med våre kunder og leverandører. Sammen med leverandørene og de lokale Optimera ansatte blir det organisert underholdning, konkurranser, rå tilbud og servering i forbindelse med arrangementet, sier Rydgren.

Sikring & Lås kommer med egen trailer
Roadshowet vokser og nytt av året er man har med en egen trailer for forretningsområdet sikring og lås. ― Kunden skal fokusere på å bygge trygt og effektivt med oss som eneste kontaktpunkt ved innkjøp. Etter å ha lyktes godt med konseptet vårt på dør og vindu de siste årene har vi også bygget opp spesialistkompetanse på sikring og lås. Vi dekker nå markedet for sikringskompetanse fra nord for Haugesund og godt øst for Kristiansand. Vi merker stor etterspørsel etter våre tjenester og ønsker i sommer å komme tettere på kundene våre med informasjon om hvordan de kan tjene på et samarbeid med oss også på dette området, sier Odd Treffen, kategorisjef for dør, vindu og sikring i Optimera.

Mer enn en salgsmesse
Roadshowet til Optimera er det største innenfor bransjen, og det er klart at produktnyheter og fag har størst fokus. Men Rydgren er tydelig på at roadshowet også er mer enn en salgsmesse de drar rundt på de norske veiene.

― Maten og underholdningen er selvfølgelig viktig når vi inviterer oss selv på besøk. Sammen med leverandørene og de lokale kreftene i selskapet ønsker vi å skape en hyggelig atmosfære der vi er. Selv om det hvert år er mange nye mennesker å møte ser jeg at det er mange av de samme menneskene som dukker opp år etter år. Det tyder på at folk liker at vi kommer på besøk og det gleder meg veldig, avslutter Rydgren.

Turnéliste:

Onsdag 25. mai Montér Hamar
Fredag 27. mai Optimera Proffsenter Sandmoen Trondheim
Onsdag 01. juni Montér Gol
Fredag 03. juni Montér Lillestrøm
Tirsdag 07. juni Optimera Proffsenter Kristiansand
Onsdag 08. juni Optimera Proffsenter Arendal
Fredag 10. juni Montér Tønsberg/td>
Tirsdag 14. juni Optimera Proffsenter Sandnes
Onsdag 15. juni Optimera Proffsenter Haugesund
Fredag 17. juni Montér Askøy
Fredag 24. juni Montér Halden
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår