Petersborgkvartalet er utsolgt

 
Petersborgkvartalet er utsolgtPetersborgkvartalet i Tiedemannsbyen
Tiedemannsbyen er et samarbeidsprosjekt (JV) mellom Skanska og Ferd Eiendom. Sammen har de utviklet 3 flotte boligprosjekter på deler av området på Ensjø som tidligere ble benyttet av J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik. Fabrikken, som har røtter tilbake til 1730-årene, var i mange år en hjørnestensbedrift i området. I dag er lagerhaller revet og erstattet med parker, leiligheter og rekkehus. Snart rives fabrikkbygget.

Skanska sin utbygging i Tiedemannsbyen består av tre ulike kvartal og det første, Hagekvartalet, er allerede utsolgt og innflyttet. Petersborgkvartalet er det andre kvartalet og inneholder 210 leiligheter og 2 næringslokaler ut mot torget. Kvartalet vil bli omgitt av fine grøntarealer, med den flotte direktørboligen Petersborghuset som nærmeste nabo.

Skanska startet byggingen på Petersborgområdet allerede i 2013.

- Det har vært gøy å jobbe med Tiedemannsbyen. Salget har stort sett vært jevnt gjennom prosjektet, men vi har selvsagt merket svingningene i markedet slik man gjør i et prosjekt som går over lengre tid, sier Laila Bævre Tugay, salgsansvarlig for Tiedemannsbyen i en pressemelding.

De to første salgstrinnene var i 2013 og 2014. Siste trinn ble lagt ut i april 2015. Nå er alle leiligheter solgt ut i prosjektet.

- Vi har hatt et godt samarbeid med selger og prosjektledere fra Skanska i prosjektet, og sammen har vi utviklet et flott boligområde med gode hjem. Dette har ført til at vi har hatt en veldig fin byggeprosess, sier Silje Strøm, markedssjef i Ferd Eiendom.

At det har blitt et fint boområde synes tydeligvis også de mange nye beboerne.

-Vi ser også at beboerne trives i området. Jeg har møtt igjen kjøpere fra de første trinnene i Hagekvartalet i senere trinn som nå ønsker noe større men veldig gjerne vil bli boende i området. Det er hyggelig å se at området har blitt akkurat slik både Ferd og Skanska ønsket, avslutter Tugay.

De første beboerne i Petersborgkvartalet flyttet inn våren 2016. Sommeren 2017 vil de aller siste leilighetene overleveres. Siste del av utbyggingen, Utsiktskvartalet, har i august fått vedtatt byggestart og er fortsatt i salg. Salget meldes å være svært godt.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår