PlanRadar inntar norsk byggebransje

 
PlanRadar inntar norsk byggebransje
En Europeisk leder innen dokument og prosjektbehandling for bygg- og eiendomsbransjensom brukes i 45 land går inn i det norske markedet.

Den prisvinnende digitale løsningen for samhandling og dokumentasjon for bygg- og eiendomsprosjekter, PlanRadar, lanseres nå i Norge.

- I dag skjer arbeid og kommunikasjonen vår stadig oftere fra ulike plasser og enda mer på avstand enn noensinne. Vårt bidrag til digitaliseringen av bygg- og eiendomsbransjen er derfor viktigere enn noensinne. Løsningen tilrettelegger for at kollegene kan dele prosjektinformasjon i sanntid, sier Ibrahim Imam, Co-CEO og grunnlegger av PlanRadar.

Planradar benyttes for bygge- og eiendomsprosjekter i alle størrelser, til og med infrastrukturprosjekter. Blant annet har løsningen vært brukt i utbyggingen av t-banen i Wien. Selskapet opererer allerede i 45 land og starter nå sin ekspansjon i Norden.

- Vi har observert store kostnadsbesparelser i prosjekter der PlanRadar benyttes. Det er ikke rart, når det finnes en-til-to avvik for hver tiende kvadratmeter i et bygg. Brukerne sparer nærmere syv arbeidstimer i uka på å effektivisere administrasjonsarbeid i vår tjeneste, sier Sander van de Rijdt, Co-CEO i PlanRadar, i en pressemelding.

PlanRadar leveres som en SaaS-løsning for byggedokumentasjon, feilrapportering og prosjektstyring av hele livssyklusen til et eiendomsprosjekt. Verdien ligger i å ha ett brukervennlig og effektivt sanntidsverktøy for ledere, med ressurshåndtering og kommunikasjon som gjør igangsettingen av prosjekter raskere. PlanRadar håndterer 2D og 3D-tegninger for visualisering og har mange funksjonelle ferdige maler, som gjør at man slipper å lage dem selv og gjør det mulig for oppdragsgiverne å få innsyn i prosjekter. Systemet finnes på flere språk.

Utenfor Norge har PlanRadar mottatt flere priser for sin teknologiske løsning og fikk blant annet 30 millioner euro i A-investering. Noen av deres kunder er blant annet Siemens, Wiens t-baneutbygger Wiener Linien GmbH & Co KG, Engie og Hotel Belvedere, og svenske BAB Bygg.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår