Populære Ensjøboliger

 
Populære EnsjøboligerBildet: Bolig- og næringsprosjektet «Locus Ensjø» har over 70 prosent forhåndssalg. Samtidig med at Selmer Eiendom legger de to siste av fire boligblokker ut for salg, har AF mottatt bestilling på byggestart. Ill. Selmer Eiendom
Bolig- og næringsprosjektet «Locus Ensjø» har over 70 prosent forhåndssalg. Selmer Eiendom legger ut et nytt byggetrinn for salg og AF har mottatt bestilling på byggestart.

For ett år siden inngikk Selmer Eiendom en avtale med AF Bygg Oslo om å bygge Gladengveien 3-7 til en verdi på 557 millioner kroner (eks mva). Prosjektet som har fått navnet «Locus Ensjø» består av 206 leiligheter fordelt på fire blokker på henholdsvis syv og åtte etasjer.

I første etasje vil det i tillegg bli butikk, næringsareal og en underliggende bod- og parkeringskjeller. Prosjektet ligger rett i nærheten til Ensjø T-banestasjon. Planlagt ferdigstillelse er i første kvartal 2023.

- Vi er glade for at vi nå kan starte bygging. Vi opplever svært god interesse for prosjektet og får gode tilbakemeldinger fra interessenter og kjøpere. Vi har allerede solgt 70 prosent av boligene i første del av prosjektet og åpner for salg på neste byggetrinn. Det er tydelig at det rom for gode prosjekter i markedet. Samtidig ser vi at Ensjø virkelig begynner å bli et flott boligområde. Det er gøy å se at det som har vært et hjem for oss med bilvirksomhet, nå skal bli nye hjem i Locus Ensjø, Christian August Selmer i Selmer Eiendom, i en pressemelding.

Locus Ensjø vil ligge i hjertet av Ensjø som er en av bydelene som Oslo har utpekt til transformasjonsområde. Fra å være en bydel dominert av bilforhandlere er Ensjø i ferd med å bli et knutepunkt med inntil 7000 nye boliger. Dette prosjektet vil erstatte en gammel bilbutikk og biloppstillingsplass som rett over sommeren rives før selve byggingen starter opp. Det sentrale grøntdraget, Petersborgaksen, skal gå gjennom prosjektet og byggene vil vende ut mot det som kalles Elipseplassen.

Selmer Eiendom og AF Bygg Oslo bestemte seg tidlig for å utvikle prosjektet sammen. Det er lagt vekt på god bokvalitet i alle leilighetene, med vannbåren varme og 1-stavsparkett. Alle bad blir plassbygde, kjøkken er fra HTH og integrerte hvitevarene. Boligkjøperne kan velge mellom fire kostnadsfrie tilvalgskonsepter på kjøkken og bad, og dermed skape sin egen stil i leiligheten. Alle boligene har praktiske planløsninger med egen uteplass i form av terrasse eller balkong.

- Ved at vi som entreprenør kommer tidlig inn i utvikling av et prosjekt, kan vi sammen med eiendomsbesitter enklere identifisere risiko og muligheter i prosjektet, og håndtere disse på en bedre måte. Sammen med kunden har vi hatt en åpen prosess og et godt samarbeid rundt å finne kostnadseffektive løsninger som er lagt til grunn for totalentreprisen. Skal man tolke forhåndssalget synes det som om vi sammen med Selmer Eiendom har lykkes i å utvikle et prosjekt som oppleves å være attraktiv for boligkjøperne. I tillegg har vi lagt forutsetninger for en effektiv byggeprosess, sier Geir Flåta, konserndirektør Bygg i AF Gruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår