Prefabrikkerte overlysmoduler – din snarvei til vakre dagslysløsninger

 
Prefabrikkerte overlysmoduler – din snarvei til vakre dagslysløsninger
VELUX overlysmodulene er designet for å levere dagslys og frisk luft gjennom åpningsluker for naturlig ventilasjon med behagelig og sunt inneklima. Modulsystemet vårt kan tilpasses en rekke forskjellige overlysløsninger med mulighet for klimastyring og solavskjerming innebygget i modulene.

DESIGNET FOR ENKEL MONTERING
Uansett vær ute er det avgjørende at klimaet inne i bygget er godt slik at arbeidet kan fortsette som normalt. VELUX overlysmodulene  kan installeres hele året, og derfor er hastighet avgjørende. VELUX overlysmodulene støtter rask montering helt fra de leveres på byggeplassen til siste skrue er trukket til.

«Det tar nok to til tre ganger lengre tid med en tradisjonell montering.»

John Wulff Tømrerfirmaet John Wulff A/S Installatør ved Siemens sitt hjemsted i Ballerup og DSV sitt hovedkontor i Hedehusene.

«Alt passer sammen, og hvis det ikke gjør det, har du tilpasset det feil. Det må bare klikkes på kledningen. Dette gjør at vi raskt kan lukke taket slik at alle kan komme videre med innendørsarbeidet.»

Jørgen Wulff Tømrerfirmaet John Wulff A/S Installatør ved Siemens sitt hjemsted i Ballerup, DSV sitt hovedkontor i Hedehusene, Boligselskabet Friheden i Hvidovre og mange andre byggeplasser.

PREFABRIKASJON, YTELSE OG HOLDBARHET
Overlysmoduler fra VELUX produseres ikke på byggeplassen, noe som gjør det mulig å kontrollere hvert trinn i produksjonen og alle tester. Resultatet er et produkt av høy kvalitet som gir optimal ytelse, termisk stabilitet og er langvarig når det først er installert. Siden modulene er prefabrikkerte og kommer fra samme høyt kontrollerte produksjonslinje, har de også tilsvarende høye karakterer for vanlig bruk i kommersiell konstruksjon.

Kun godt dokumenterte klassifiseringer sikrer en funksjonell og korrekt beskrivelse av dine fremtidige arkitektoniske bygninger. De primære strukturelle profilene består av pultrudert komposittmateriale (80 % glassfiber og 20 % polyuretan). Komposittmaterialet garanterer høy energieffektivitet og termisk stabilitet. Styrken til komposittprofilene tillater takinstallasjoner av betydelig størrelse og vekt

Les mer om VELUX overlysmoduler

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave