Presenterer dører i utsatte miljøer

 
Presenterer dører i utsatte miljøerIllustrasjonsbilde. Foto: Lamidoors
BYGG REIS DEG 2021: - Dagens moderne prosjekter trenger et bedre alternativ av den tradisjonelle våtromsdøren.

Av Bjørn Laberg

- Vårt fokus under Bygg Reis Deg vil være på dører i utsatte miljøer, som i storkjøkken, svømmehaller, sykehus, fiskeindustri og hotell, sier Henrik Grön, salgssjef for Skandinavia i Lamidoors AB til Byggfakta.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Dagens moderne prosjekter trenger et bedre alternativ av den tradisjonelle våtromsdøren. Lamidoors produserer den formpressede støypte døren uten kantlist og skjøter. Vi opplever også stor interesse for vår tynne branndør «EI60 minutter», som oppfyller de høye brannkraven i Norden, sier Grön.

- Vi ser vi fram til å se flere kjente fjes på Bygg Reis Deg, kunder som lenge har brukt våre produkter. Men selvsagt gleder vi oss også til å knytte nye kontakter, og slå av hyggelig prat på vår messestand. For oss på Lamidoors har alltid den personlige kontakten vært viktig. Synlighet er også viktig, og det får vi muligheten til å være på Bygg Reis Deg.  Det at kundene nå kan kjenne og ta på produktene våre, har vi virkelig sett fram til, sier Henrik Grön.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave