- Produktinteressen er doblet på et år

 
- Produktinteressen er doblet på et årBildet: Teamleder for Produktfakta, Eva Midtmoen er strålende fornøyd med besøkstallene på produktfakta.no. Her sammen med Kjell Gudim, som er den som sørger for at teknikken fungerer.
Stadig flere aktører innen bygg- og anleggsbransjen er opptatt av produkter og detaljer når de skal i gang med sine nye prosjekter.

- På siden www.produktfakta.no ligger det inne produkter og løsninger, hvor beskrivende ledd og andre enkelt kan laste detaljer om produktene. For ett år siden var normalen i overkant av 30. 000 besøkende månedlig. Besøksstatistikken for i år, viser nær det dobbelte, sier teamleder for Produktfakta, Eva Midtmoen, i en pressemelding.

- Dette er jo helt fantastisk. At antallet besøkende har steget med slike tall, gir selvfølgelig en stor fordel for våre kunder. Kundene våre blir eksponert for flere i prosjektmarkedet, noe som både gir økt omsetning og synlighet. I tillegg er det morsomt at våre nettsider blir mer kjent i bransjen, legger Eva Midtmoen til.

Nettsiden www.produktfakta.no er en produktinformasjonsside som henvender seg til det profesjonelle byggemarkedet og for deres prosjekter. Nettsiden har nå over 600 tusen besøkende i løpet av ett år, hvor tiltakshavere, beskrivende ledd og utførende ledd hver utgjør en fjerdedel. Den siste fjerdedelen er markedsansatte.

 

 


 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår