Prosjektkontor til deg og dine ansatte fra Expandia

 
Prosjektkontor til deg og dine ansatte fra Expandia
Fler og fler oppdager fordelene med å investere i gode personalarealer under lange og krevende byggeprosjekter. Et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen skaper bedre forutsetninger for god kommunikasjon mellom ulike entreprenører, bra lagånd og høyere trivsel.

Modulene våre er et moderne og forbedret alternativ til brakkeløsninger slik vi ser de i dag. I motsetning til de enkle brakkene mange er vant til, gir våre moduler et bedre inneklima og smartere planløsninger. De inneholder alt man måtte behøve for å sette igang arbeidet, for eksempel: pauserom, cellekontor eller eventuelt åpne landskap, møterom, garderober og dusjer.  De kan kombineres og settes sammen i ett eller to plan slik at de møter deres behov.

Med en standard som er bedre enn tradisjonelle brakker og med stor fleksibilitet, er våre moduler det åpenbare valget. Våre moduler er tilgjengelige for umiddelbar levering og har kort etableringstid.


 Våre moduler er lyse, freshe lokaler med godt inneklima. Her er det plass for cellekontor, åpne kontorlandskap, møterom, kjøkken og pauserom med mer. Se forslag på ferdige pakkeløsninger under, de kan selvsagt økes eller minskes etter behov.

 

 

 

FOR MER INFORMASJON, KONTAKT OSS

Vil du vite mer om våre moduler, eller komme i kontakt med oss av andre grunner?
Her finner du kontaktinformasjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave