Prosjektleder kommunalteknisk

 
Prosjektleder kommunalteknisk
Søknadsfrist: 24.11.2021
Sted: Bodø - Waters
Tittel: Prosjektleder

Vil du spille en viktig rolle i etableringen av vårt nye kontor på Helgeland?
COWI søker en erfaren Prosjektleder for spennende og tverrfaglige prosjekter innen Vei, Vann og Avløp. Er du klar for nye utfordringer?

BLI EN DEL AV VÅRT NYE KONTOR PÅ HELGELAND
Avdeling Vann i COWI består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia.
Seksjonen Midt/Nord har vunnet mange spennende oppdrag i det siste, og søker flere flinke medarbeidere til vårt fagmiljø. Vi er i dag 17 ansatte i seksjonen, fordelt på Bodø og i Trondheim. Vi har fokus på et godt arbeidsmiljø og på faglig utvikling.
Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

FÅ ANSVAR FOR TVERRFAGLIGE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED RÅDGIVERE I VERDENSKLASSE
I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, og arbeide tett sammen med seksjonsleder på kommunalteknikk, prosjektsjef og øvrige kollegaer. Som prosjektleder i COWI kommer du til å spille en viktig rolle i gjennomføring av tverrfaglige prosjekter. Du vil kunne få ansvar for ekstern kundekontakt og internt vil du styre tverrfaglige prosjekt- og prosjekteringsorganisasjon.
Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Koordinering av ulike ressurser i større, tverrfaglige prosjekter og komplekse prosjekter
 • Prosjektledelse innenfor alle faser av prosjektgjennomføringen, fra tidligfase til gjennomføring / anleggsfase
 • Bidra i tilbudsarbeid
 • Faglig veiledning / fungere som mentor for yngre prosjektledere
 • Bidra til samhandling og ytterligere kompetanseheving innenfor prosjektledelse

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger.
 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være god på god på å bygge opp relasjoner og tillit, ha god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som kan ta ansvar for prosjekter helt fra salg til ferdigstilling. Du er en som sammen med kunden kan definere problemstillingen, lage en formålstjenlig organisasjon, milepæl-, aktivitets- og leveranseplan og har evne til å følge opp og rapportere dette. Du trives med høy grad av frihet under ansvar.
Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk eller tilsvarende
 • Erfaring fra bransjen er ønskelig
 • Kjennskap til prosjektstyringsverktøy og Norsk Standard
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Har du kompetanse innenfor følgende, vil det telle positivt:

 • Erfaring fra offentlig saksbehandling / offentlige byggherrer eller entreprenør
 • Kjennskap til prosjekteringsverktøy
 • Gjennomføring av offentlige anskaffelser

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å lære av – og samarbeide med – de mest erfarne innen bransjen, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Steinar Stien (Seksjonsleder kommunalteknikk) på mail stst@cowi.com eller telefon +47 905 34 955.

SLIK SØKER DU
Vi ser gjerne at du sender inn CV og vitnemål så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Vi vil fortløpende vurdere søkere.
Grunnet GDPR aksepterer vi kun søknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, og ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår