Prosjektleder Stavanger

 
Prosjektleder Stavanger
Vil du jobbe som prosjektleder i et verdensledende rådgivermiljø? Våre prosjektledere er sentrale bidragsytere i komplekse byutviklingsprosjekt, små og store planleggingsoppdrag, infrastruktur og veganlegg. For tiden er det også mange spennende oppgaver, blant annet i prosjektet Nye SUS i Stavanger, E39 Stord – Os, utbygging av fjernvarme samt VA- og flomsikringsprosjekter. Er du på jakt etter nye utfordringer? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

Søknadsfrist: 20 June 2021 - Norway - Sted: Stavanger - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING SAMFERDSEL OG AREAL, STAVANGER
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og regnes som ledende aktør innen samferdselssektoren. Innenfor vår divisjon for Transport og byutvikling består avdeling Areal og Samferdsel av ca. 70 medarbeidere fordelt på fem seksjoner fra Tromsø til Kristiansand.  Her vil du kunne jobbe med alt fra de store utstrakte vegutbyggingsprosjektene til lokale prosjekteringsoppgaver i avgrensede områder. I våre tjenester sikrer vi teknisk gjennomførbare løsninger og økonomisk sunne prosjekter.
Seksjonen Areal og samferdsel i Stavanger er en kunnskapsrik og sosial gjeng med både yngre, nyutdannede og senior ressurser. Med spennende prosjekter er medarbeiderne selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

PROSJEKTLEDER SAMFERDSEL - FÅ ANSVAR FOR SPENNENDE PROSJEKTER I EN BEDRIFT MED DEDIKERTE OG DYKTIGE RÅDGIVERE
I denne stillingen vil du være en del av vårt store team av ingeniører og fagpersoner, og arbeide tett sammen med øvrige disipliner i COWI.  
Til daglig vil du typisk jobbe med følgende:

 • Ivareta både private og offentlige kunder, kundekontakt
 • Tverrfaglig koordinering, prosjektstyring og prosjektplanlegging
 • Prosjektledelse og disiplinledelse 
 • Oppfølging av prosjektmål, både internt og eksternt
 • Strategi- og tilbudsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha god tverrfaglig forståelse for å bygge opp relasjoner og tillit. Du har god evne til helhetstenkning samt ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi søker deg som kan ta ansvar for å følge opp andre fagdisipliner. Det er en fordel at du har relevant erfaring innen bransjen. Du jobber strukturert og metodisk, men likevel med ett godt blikk for helhet. Du trives med å dele kunnskap og bygge og utvikle profesjonell fagkompetanse innen prosjektledelse. 
 

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Solid erfaring fra prosjektledelse i reguleringsfase via prosjektering til ferdig anlegg
 • God forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bygg og anleggsbransjen
 • Det en stor fordel med erfaring innen anleggsgjennomføring (f.eks. entreprenørerfaring)
 • Kundesentrisk og innovativ

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy. Hos oss får du:

 • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte
 • Moderne og nye kontorer i Stavanger med tilgang til garderobefasiliteter, treningsrom og trygg sykkelparkering samt gratis bilparkering
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Truls Kolnes, Seksjonsleder Areal og samferdsel, på telefon +47 986 82 527.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor og send inn CV så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår