Prosjektsjef

 
Prosjektsjef
Søknadsfrist: 09.10.2022
Sted: Oslo - Infrastructure & Transportation
Tittel: Prosjektsjef

Vil du lede noen av Norges viktigste samferdselsoppdrag? Kan du utvikle prosjektteamet og sørge for at oppdrag gjennomføres i tråd med våre kunders forventninger? Er du en naturlig og samlende prosjektleder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere! 


VELKOMMEN TIL VEI- OG TRANSPORTPLANLEGGING
Avdeling vei- og transportplanlegging består av i underkant 60 medarbeidere, hovedsakelig ingeniører, som supplerer hverandre godt innenfor veiplanlegging og -prosjektering, trafikk- og transportplanlegging samt prosjektledelse. Våre medarbeidere er fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, og vi samarbeider daglig med øvrige avdelinger på kontoret, både faglig og sosialt.


Som prosjektsjef i COWI vil du inkluderes i et solid og kreativt lederteam med fire seksjonsledere, markedssjef, prosjektsjefer og avdelingssjef. Sammen jobber vi tett for å lykkes med å nå våre mål.
 

Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplan-leggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og trafikkplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.
 

OM STILLINGEN
For denne stillingen vil du bli en del av vårt internasjonale team av eksperter. Du vil samarbeide tett med avdelingssjefen. Dine hovedoppgaver vil være å lede noen av avdelingens største veiprosjekter. Dette kan være prosjekter i ulik fase (KDP, Regulerings-plan, Byggeplan etc.). Vi jobber dessuten i ulike prosjekttyper slik som rådgiveroppdrag for byggherre, totalentrepriser mv. 
 

Du vil rapportere til avdelingssjef på avdeling Vei- og transportplanlegging i divisjon for Transport & Byutvikling.


Som prosjektsjef vil du også inngå i avdelingens lederteam med ansvar for drift og utvikling av avdelingen.


Til daglig vil du få mulighet til å jobbe med følgende oppgaver:

 • Prosjekt- og prosjekteringsledelse samt faglig ledelse i våre veiprosjekter og i våre tverrfaglige samferdselsoppdrag for vei og jernbane hvor vei inngår som sentralt fagområde
 • Bidra i det regionale og lokale tilbuds- og markedsarbeidet
 • Bidra til kunnskapsdeling internt i avdelingen
 • Faglig utvikling og kompetansedeling
 • Inngå i avdelingens ledergruppe

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og det er viktig for oss å skape gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 


Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.
 

I tillegg er det ønskelig med:

 • Høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høyskole
 • Minimum 10 års relevant erfaring innen prosjektledelse og samferdselsplanlegging
 • Forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Erfaring med marked- og tilbudsarbeid
 • Stor handlekraft og gjennomføringsevne
 • Anleggsteknisk erfaring eller erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling som faglig leder
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Vi oppfordrer også erfarne planleggere eller tilsvarende med lederaspirasjoner og kompetanse innen prosjektledelse til å søke.

Arbeidssted: Oslo eller Fredrikstad, men andre kontorsteder kan vurderes for rett kandidat. 

COWI SOM ARBEIDSPLASS
Våre ansatte er vår største ressurs. Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. 
 

Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og presta-sjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Ta gjerne kontakt med avdelingssjef René Lund Hansen på avdeling Vei- og transport-planlegging, på tel. 915 15 913 eller Talent Acquisition Specialist Kathrine Tronvold på tlf. +47 90836349
 

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell log hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom vi fortløpende vurderer søkere og rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist vises på toppen av siden.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave