Protan ansetter ny regionleder

 
Protan ansetter ny regionlederArne Vallestad
Arne Vallestad er en av Vestlandets mest rutinerte menn innen bygg- og takbransjen. Nå har han tatt valget om å overlate ledertrøyen i Protan Entreprenør Hordaland til nye krefter, men skal fortsette å jobbe med salg og prosjekter i taktekkerselskapet.

- Det er en tid for alt. Jeg har sittet i denne stolen veldig lenge nå, og helsa er ikke hva den en gang var. Da er det fornuftig og riktig å ta hensyn både til meg selv og til selskapet, sier Arne Vallestad.

Vallestad er en av Vestlandets virkelige veteraner innen takbransjen. Han har jobbet i Protans takentreprenørvirksomhet i Hordaland i 27 år totalt, de siste 14 årene som leder. I løpet av disse årene har Arne opparbeidet seg et stort nettverk og en betydelig bransjekunnskap som han skal fortsette å øse av for Protan Entreprenør i årene som kommer.

- Det er et godt tidspunkt å overlate ledelsen til noen andre, mens jeg fortsatt kan gjøre nytte for meg og være en god støtte for en ny leder. Jeg tenker at jeg kan være en ressurs for Protan Entreprenør både lokalt og sentralt i årene fremover, også uten å sitte i sjefsstolen på kontoret, sier Arne Vallestad.

Til høsten er det ti år siden Protan Entreprenør Hordaland AS ble etablert som eget selskap. I fjor tekket avdelingen nærmere 200.000 kvadratmeter med tak og omsatte for 107 millioner kroner, og satt igjen med et overskudd på i overkant av 2 millioner kroner. Virksomheten har hatt tilhold i Øvre Ervik siden 1996.

Nå starter jakten på en ny leder til Hordaland-avdelingen av Protan Entreprenør. Chief Operating Officer for Protans taktekkervirksomhet, Roar Lunde, er glad for at Arne Vallestad blir med videre.
- Arne vil ta ansvar for å jobbe videre med salg og forretningsutvikling, samt jobbe målrettet og strategisk inn mot prioriterte markedssegmenter, forklarer Lunde.


Roar Lunde

Han sier følgende om hva Protan Entreprenør leter etter når de nå starter jakten på Vallestads etterfølger i lederrollen:

- Vi jakter på en leder som kan videreføre det gode endringsarbeidet som er startet i Bergen. Det handler om å skape og forbedre strukturer for å bli bransjens foretrukne partner på prosjektgjennomføring, forklarer Roar Lunde.

Blant de største og mest profilerte prosjektene som Hordaland-avdelingen har levert til de siste årene finner vi nybygg for Bane NOR, boligprosjektene Wergeland Terrasse og Nøttveit i Bergen, flere prosjekter på Mongstad og det nye Vossabadet i Voss. Flere av disse prosjektene har Protan BlueProof vannfordrøyning og blågrønne løsninger, som er stadig mer etterspurt i et av Norges mest nedbørutsatte områder. Protan Entreprenørs kompetanse på denne typen samfunnsnyttige og bærekraftige løsninger og morselskapet Protans miljøvennlige membranprodukter er en viktig posisjon å videreutvikle i vestlandsmarkedet.

- Det handler også om å fortsette å bygge trivsel og samhørighet, samtidig som kompetansen i avdelingen styrkes og effektivitet og kvalitet utvikles videre. Vi har vekstambisjoner på Vestlandet, og ønsker oss en leder som er motivert for å jakte nye markedsandeler, sier Roar Lunde.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår