Quooker tyr til nye metoder

 
Quooker tyr til nye metoderQuooker Norge vil vurdere om de skal være mer digitale i kontakten med kundene fremover, da det oppleves som positivt å kunne svare på spørsmål, veilede og demonstrere live, uavhengig hvor i landet kunden bor, sier Peter Bjørno
I disse korona-tider holder selgerne i flere av kjøkkenbutikker nå møter med sine kunder over Skype, Facetime eller Microsoft Teams. Det ga Peter Bjørno, daglig leder i Quooker Norge en ny idé.

Bjørno fikk lansert en «Ring Peter-kampanje», hvor man kan ringe han direkte og spørre om alt som har med en Quooker å gjøre.

Hos Quooker Norge (Grini, Oslo) er salget av den kokende vannkranen Quooker fortsatt i full gang. Selv om mange av leverandørene som de store kjøkkenkjedene Inmente, HTH, Svane, Kvik og Designa holder butikkene åpent, er det fortsatt mange kunder som for tiden blir hjemme. Quooker hadde derfor lyst til å hjelpe kjøkkenbutikkene ved å ty til nye måter å nå ut til kundene.

- Jeg opplever at våre leverandører og kjøkkenforhandlere nå spesielt sitter med kundene sine over nettet, og må ha raske svar på for eksempel hvor mye man kan spare i strøm og hvordan barnesikringen virker, da kan de ringe meg og jeg demonstrerer live, forteller Peter Bjørno i en pressemelding.

Bjørno forteller videre at det er første gangen de har gitt veiledning digitalt på denne måten, og at det fungerer svært godt. Han spår videre at dette er noe vi kommer til å se mer av i kjøkkenbransjen fremover.

- Det er spesielt i den innledende fasen av et kjøkkenkjøp, at de digitale møtene er mest optimale, men det fungerer også godt i en sluttfase, hvor detaljer skal på plass og kunden har bestemt seg. Quooker Norge vil vurdere om de skal være mer digitale i kontakten med kundene fremover, da det oppleves som positivt å kunne svare på spørsmål, veilede og demonstrere live uavhengig hvor i landet kunden bor, sier Bjørno avslutningsvis i pressemeldingen.

Her kan du se hvordan det hele fungerer.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave