Rådgivende ingeniør konstruksjonsteknikk

 
Rådgivende ingeniør konstruksjonsteknikk
Søknadsfrist: 15.01.22
Sted: Oslo - Buildings
Tittel: Rådgivende ingeniør

Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du bidra til at vi opprettholder vår ledende posisjon og vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige og energieffektive bygg? Og kan du vise til kompetanse innen byggeteknisk prosjektering? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

Brenner du for å ta del i og være med å utvikle nye bærekraftige byggemetoder? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere! 

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere innen konstruksjonsteknikk i COWI Norge. Seksjonen for byggeteknikk i Oslo består av ca. 25 medarbeidere. Seksjonen har en jevn fordeling både med hensyn til alder og kjønn. Kombinasjonen av høyt faglig nivå, spennende arbeidsoppgaver og generell trivsel blant medarbeiderne bidrar til et godt arbeidsmiljø. 

I avdeling Bygninger Midt/Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 150 har base fra Trondheim og nordover. Vi har et av landets ledende fagmiljøer innen prosjektering av bygg og konstruksjoner, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Derfor er Tromsø, og en rekke av våre andre kontorer, sertifisert som Miljøfyrtårn, og i Tromsø er vi i tillegg med i Klimapartner Troms.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I OSLO
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder for Bygninger i Oslo. Din hovedoppgave i teamet vårt er å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av DAK/BIM som arbeidsverktøy.

Du vil daglig utføre følgende arbeidsoppgaver:

 • Planlegging og prosjektering innen blant annet helsebygg, flyplasser, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg og samferdsel
 • Utarbeidelse av tekniske løsninger
 • Tegninger og beskrivelser
 • Prosjektledelse og kundeoppfølging 
 • Relasjonsbygging og markedsarbeid

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, god kommersiell forståelse og kan være en representant overfor våre kunder, og at du er nysgjerrig og opptatt av å dele kunnskap.
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

 • Høyere teknisk utdannelse innen konstruksjon/byggeteknikk
 • Minimum 7 års relevant erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift
 • Erfaring med komplekse bygningskonstruksjoner og byggeprosjekter 
 • Du er nysgjerrig og oppdatert på ny kunnskap innen fagfeltet    
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk.
 • Erfaring og kompetanse fra DAK/BIM

COWI ønsker å være sentral i den grønne omstillingen av bygg- og anleggsbransjen. Du har derfor gjerne erfaring innenfor prosjektering av massivtre eller andre trekonstruksjoner.

Som arbeidsverktøy benyttes Robot, FEM-design, Tekla, Revit, Solibri, AutoCAD og Navisworks og eventuell erfaring og kompetanse her vil være positivt.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle lederroller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger


ER DU INTERESSERT?
Da ser vi gjerne at du sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med (Seksjonsleder Bygninger Oslo) på telefon +97036693 eller sende en mail til DDY@cowi.com. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår