Rådgiver elkraft

 
Rådgiver elkraft
Søknadsfrist: 16.10.2022
Sted: Levanger/Trondheim/Kristiansund - Buildings & Industry
Tittel: Rådgiver EL

Er du en engasjert rådgiver med kompetanse innenfor elektroteknikk som kunne tenke seg å bli del av et av Norges sterkeste fagmiljø? I denne stillingen får du mulighet til å bli en del av et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft. Bærekraft er kjernen i COWIs visjon og strategi, og vi har tatt et aktivt valg om å bevege oss bort fra alle prosjekter innen fossilt brensel. Bli med oss på reisen og gjør en positiv forskjell for vårt samfunn i generasjoner framover. 


BLI EN DEL AV LEDENDE FAGMILJØ INNEN ELEKTROTEKNISKE LØSNINGER I NORGE 
Som Rådgiver Elkraft i COWI vil du tilhøre vårt fagmiljø for Elektro og VVS. Vi har et sterkt, tverrfaglig miljø som jobber med prosjekter – med stort spenn i både størrelse og faglig innhold. Vi jobber blant annet på store nasjonale prosjekter som nytt sykehus i Nordmøre og Romsdal, det nye Regjeringskvartalet og flere utbygginger av skoler og helsehus. I denne rollen vil du få en hektisk, men allsidig hverdag og muligheten til å påvirke, samt designe løsninger på prosjekter – både gjennom selvstendig arbeid og teamarbeid.

Hos oss blir du del av et godt og veletablert miljø innen elektrofaget. Vårt fagmiljø innen elektro har i tillegg til generell prosjektering spisskompetanse innenfor områder som fornybar energi, energilagring, automatisering/ITB, belysning, nødstrøm, brannslukkeanlegg, BIM, energieffektivitet, inneklima, byggeledelse, elektroteknisk sikring og sikkerhets- og ROS analyser. 

DU FÅR EN SENTRAL ROLLE I ELEKTROMILJØET OG MULIGHET TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE SAMMEN MED OSS
I denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som medarbeider hos oss kommer du til å spille en viktig rolle i gjennomføring av tverrfaglige prosjekter, og etter hvert vil du i tillegg til faglig ansvar kunne få ansvar for både kundekontakt, prosjektledelse og BIM i våre prosjekter.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Utarbeiding av elektrotekniske løsninger
 • Planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg
 • Modellering av tekniske installasjoner
 • Tekniske beskrivelser
 • Bruk av dataverktøy som Revit, NovaPoint, Solibri mv.


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du har evne til å jobbe selvstendig samtidig som du også er god til å samarbeide med andre. Du kommuniserer godt med de rundt deg og er ivrig etter å dele kunnskap og erfaringer. Det er viktig at du er lærevillig ikke lar deg skremme av endring og en til tider hektisk arbeidshverdag.

Vi ser etter deg med følgende kompetanse: 

 • Bachelorgrad innenfor Elkraft/Fornybar energi. Alternativt har du tatt yrkesutdanning som elektriker og bygget videre med en bachelor på universitet eller teknisk fagskole.
 • Vi ser etter nyutdannede, men vi ønsker også søkere med lengre erfaring da vi har mulighet til å tilpasse oppgaver og ansvar til din senioritet og dine ønsker
 • Fagbrev eller annen praktisk bakgrunn innen elektro teller positivt
 • Gode språk- og kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Interesse innenfor IT, digitalisering, BIM og programmering vil være en fordel 

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftslag og et «Ung i COWI»-nettverk for de under 35 år
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis hjemmekontor

Arbeidssted kan enten være Trondheim, Levanger eller Kristiansund. 

INTERESSERT?
Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta gjerne kontakt med: Egil Reppe (Seksjonsleder Elektro, Trondheim) på tlf.: +47 950 86 573. Alle søknader behandles konfidensielt. Vi intervjuer kandidater fortløpende og ser frem til å motta din søknad så snart som mulig. 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave