Rambøll flytter til Nygaarden i Bergen

 
Rambøll flytter til Nygaarden i BergenFra januar 2023 blir dette Rambølls nye hjem i Bergen. Eiendommen bygges med høye miljøkrav. Illustrasjon: MIR
(Bergen, 7. januar 2022) Rambøll Norge har signert en avtale med Entra for leie av ca. 2150 kvadratmeter i Nygårdsgaten 91-93 i Bergen.

Avtalen har en varighet på 7,5 år, og Rambøll flytter inn i Entras nybygg, Nygaarden, i januar 2023.
 
– Vi er veldig fornøyde med å ha funnet kontorlokaler som representerer våre verdier og ambisjoner, og som dessuten er i et bærekraftig bygg med effektiv arealutnyttelse. Med en sentral lokalisering og god tilgang på offentlig transport og sykkelfasiliteter, vil de nye lokalene bidra til å redusere vårt CO2-avtrykk. Kontorløsningene er fleksible og dynamiske og er perfekt for et kreativt miljø. Disse kvalitetene gjør vårt nye kontor i Bergen attraktivt for nåværende og nye ansatte som ønsker å jobbe for et bærekraftig samfunn, sier divisjonsdirektør for tekniske systemer og bærekraftige løsninger og kontorleder for Rambøll i Bergen, Montserrat Telseth.

Kontoreiendommen Nygaarden er under oppføring og åpner dørene i fjerde kvartal 2022. Fra før har leietakere som advokatene i SANDS og konsulentselskapet Sopra Steria allerede bekreftet at de skal flytte til nybygget.

– Vi ønsker Rambøll hjertelig velkommen til Nygaarden. Eiendommen bygges med gjennomgående svært høy kvalitet, og målet er å gi menneskene som skal arbeide her en så god og effektiv arbeidshverdag som mulig, sier Sturla Hjelmervik, leder for Entra i Bergen.

Et romslig atrium i midten av bygget skal sørge for at både kontor- og fellesarealer vil få mye naturlig lys og bidra til den gode romfølelsen. Byggets fellesfasiliteter inkluderer et moderne møtesenter med mulighet for å arrangere ulike arrangement, sykkelparkering og garderobe med dusjer. Det vil bli et variert tilbud av mat og drikke, som også vil være tilgjengelig for byens øvrige befolkning.

Nygaarden bygges med høye miljøkrav, og ambisjonen er at det skal miljøsertifiseres med BREEAM-NOR Excellent.

Attraktiv lokasjon
Beliggenheten ved inngangsporten til Bergen sentrum regnes som en av de mest attraktive kontorlokasjonene i Bergen. Media City og Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved UiB er blant de nærmeste naboene. Rett ved ligger dessuten Nygårdsparken, en av Bergens grønne lunger, og Store Lungegårdsvann, hvor det utvikles sykkelsti og bystrand. Det vil være enkelt å reise til Nygaarden med Bystasjonen og jernbanestasjonen i kort gangavstand fra eiendommen. Bybanen stopper bokstavelig talt på dørstokken til bygget.

– Nærmere et bybanestopp enn dette er det nesten ikke mulig å komme. Fra man går ut døren på Bybanen, så er det bare et par skritt før man går inn døren på Nygaarden. Her kan man virkelig komme seg tørrskodd på jobb, og det er ikke alltid en selvfølge i Bergen, avslutter Hjelmervik.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave