Ramirent og Hesselberg Rental samarbeider

 
Ramirent og Hesselberg Rental samarbeiderBildet: – Samarbeidsavtalen er en vinn-vinn-avtale for begge parter, påpeker Key Account Manager i Ramirent Norge; Rune Martin Olsen (stående t.h. på Komatsu-gravemaskinen), her sammen med markedssjef Belinda Sandberg(t.v.), salgsrådgiver anlegg Petter W. Bråthen i Ramirent samt salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental AS.
Ramirent Norge har nå inngått en samarbeidsavtale med det nystartede selskapet Hesselberg Rental om utleie av tyngre anleggsmaskiner.

Hesselberg Rental AS, som holder til i nye lokaler på Frogner i Lillestrøm kommune, ble startet opp i april i år som et datterselskap av konsernet AS Sigurd Hesselberg som har over 300 ansatte og omsetter for 1,5 milliarder kroner. 

Det nye selskapet, samarbeider også tett med «søsterselskapene» Hesselberg Truck ,  Hesselberg Logistikk og ikke minst Hesselberg Maskin AS som er en norskeid  leverandør av Komatsu anleggsmaskiner, Bomag komprimeringsutstyr og maskiner fra Manitou. 

Dobler kapasiteten

– Vi har i dag investert i en betydelig mengde maskiner til utleie, men rett over nyttår skal vi doble kapasiteten, sier salgssjef i Hesselberg Rental AS, Håkon Emil Bayard, i en pressemelding.

Salgssjefen påpeker at det er stort behov for leie av større anleggsmaskiner fordi kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og ønsker å bli mer fleksible i forhold til større prosjekter. Nylig undertegnet selskapet også en viktig samarbeidsavtale med Ramirent Norge. Avtalen, som er basert på et vidt produktspekter, betegnes som en «vinn-vinn-avtale» av begge samarbeidspartnere. 

Bredere produktportefølje

– Med tanke på blant annet den økte aktiviteten i vei- og anleggsprosjekter i tiden fremover så blir dette et veldig spennende samarbeid. Vi har lenge ønsket å styrke oss i forhold til utleie av større anleggsmaskiner, og avtalen med Hesselberg Rental gjør at vi nå får en solid samarbeidspartner som bidrar til at vi får tilgang til en enda bredere produktportefølje. Dette vil styrke oss som totalleverandører av utleie av maskiner og utstyr.  Det gjør oss i langt bedre stand til å konkurrere om de aller største prosjektene, noe vi allerede har konkret eksempler på, påpeker Key Account Manager i Ramirent Norge; Rune Martin Olsen.

Der er Hesselberg Maskin som står som leverandør og sørger for reparasjoner og vedlikehold av de aktuelle maskinene.

Ny kompetanse

– Ramirent-kundene får ikke bare tilgang til større maskiner, de får også tilgang til ny kompetanse og ikke minst kort vei til både utstyr og verksted. Er det noe som er viktig i utleiemarkedet så er det å kunne snu seg raskt, sier salgsrådgiver anlegg i Ramirent; Petter Bråthen.
  
Markedsjef Belinda Sandberg i Ramirent påpeker at de i første omgang vil tilby de tyngre anleggsmaskinene til markedet i Øst- og Midt-Norge.

– Men vi utvikler samarbeidet stadig, og i neste omgang er det Vest-Norge som står for tur, påpeker hun.

Økt synlighet

– For Hesselberg Rental betyr dette at vi som nystartet selskap får utnyttet maskinparken optimalt. Samarbeidet med en tung utleieaktør som Ramirent gjør dessuten at vi får flere aktører som bidrar til at vi blir enda mer synlige i markedet og øker markedsandelene våre, sier salgssjef Håkon Emil Bayard. 

Markedskoordinator Malin Nygård i Hesselberg Rental AS understreker at maskinene fra Manitou utelukkende leies ut videre til Rent-to-Rent-kunder og ikke til sluttkunder.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår