Ramudden AS ekspanderer

 
Ramudden AS ekspandererFra venstre: Erik Persson, daglig leder i Skilt og Vedlikehold, Jon Ola Stokke, adm. dir i Ramudden og Knut Persson, driftsleder i Skilt og Vedlikehold.
Ramudden AS har tatt mål av seg til å bli landsdekkende på løsninger og materiell for veisikring. Selskapet holder stø kurs for å nå målsettingen. Nylig ble Follo-selskapet Skilt og Vedlikehold AS kjøpt, samtidig som det i disse dager etableres en ny avdeling på Hvam nord for Oslo.

– Vi er veldig godt fornøyd med oppkjøpet av Skilt og Vedlikehold. Selskapet har drevet veldig godt fra de ble etablert i 2008 og vil tilføre oss verdifull kompetanse. I tillegg gir det oss en flott mulighet til å tilby kunder våre totalløsninger i østlandsområdet der vi forventer å se størst vekst i tiden fremover, sier adm. dir. i Ramudden, Jon Ola Stokke.

Gode markedsutsikter
Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for trygge arbeidsplasser på og langs vei. Fra tidligere har selskapet avdelinger i Sandnes, Bergen og Støren syd for Trondheim, nå plusses det på med to nye avdelinger i Oslo-området.

– Markedet for vei og annen kritisk infrastruktur er i god utvikling i Norge. Mange store prosjekter skal igangsettes i årene som kommer, samtidig er regelverket er i endring og stiller stadig strengere krav til entreprenører som skal jobbe i trafikken. Vi er godt i rute for å nå målsettingen om å bli en landsdekkende aktør og vi vurderer løpende tomter for etablering av nye avdelinger. Våre eiere har finansielle muskler for i støtte opp vekststrategien dersom ytterligere oppkjøp skulle bli aktuelt, forteller Stokke.

Vinn-vinn
Gründere og eiere av Skilt og Vedlikehold, Erik Persson og Knut Persson, er veldig fornøyd med oppkjøpet og forteller at de en stund har vært på utkikk etter nye eiere som kan bidra til videre utvikling og vekst for selskapet.

– Ramudden er en ideell eier for oss. De har erfaringen, kompetansen og ikke minst ressursene som skal til for å bringe oss videre. Gjennom oppkjøpet utvides også tjenestespekteret, vi bringer eksempelvis inn mer kompetanse og utstyr rettet inn mot høyhastighetsveinett, forteller Persson, og legger til at alle ansatte i Skilt og Vedlikehold blir med videre i tillegg til at tidligere ledelse kommer inn på eiersiden i Ramudden.

Ramudden

  • Etablert i Sverige i 2005, hovedkontor i Gävle
  • Leverer produkter og tjenester for midlertidig trafikksikring langs vei
  • Produkter og tjenester omfatter blant annet arbeidsvarslingsplaner, trafikkbarrierer, lyssignaler, putebilder, skilting, trafikkdirigenter, vedlikeholdstjenester, kurs og opplæring
  • Etablert i fire land; Sverige, Norge, Finland og Estland
  • Ramudden AS ledes av Jon Ola Stokke
  • Eies av IK Investment Partners (70%) og ledende ansatte (30%)

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår