Recover kjøper Byggmester Rygg og Myrland AS

 
Recover kjøper Byggmester Rygg og Myrland ASIllustrasjonsbilde
Recover, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester, har styrket sin virksomhet i Rogaland gjennom oppkjøpet av Byggmester Rygg og Myrland i Stavanger.

Byggmester Rygg og Myrland er et solid byggefirma med over 30 ansatte og har lang fartstid i markedet. Ledelsen i selskapet har jobbet med forsikringssaker siden 1999. Selskapet ble stiftet i 2013 og har siden den tid jobbet primært mot forsikringsselskaper. Rygg og Myrland utfører også flere oppdrag for Eurest som drifter bygg i Rogaland i tillegg til store og små oppdrag for borettslag i Stavanger og Sandnes.

- Selskapet har levert gode resultater over lang tid, takket være erfaren ledelse, engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere og fornøyde kunder. Vi er glade for at eierne vil bli med videre og de har også investert i Recover. Vi gleder oss til å få selskapets ansatte og deres kompetanse med på laget i Recover konsernet, sier CEO for Recover Norge, Vegar Kristoffersen i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å fortsette å utvikle selskapet og tilbudet vårt på markedet som en del av Recover konsernet. Vi vil fortsette å være en lokal, trygg og kvalitetsbevisst partner innen skade og håndverkstjenester, mens vi har tilgang til økte ressurser og mulighet til å utvide tilbudet vårt i markedet, sier Ernst Andre Berge, Daglig leder, Byggmester Rygg og Myrland AS

Byggmester Rygg og Myrland kommer til å operere som et frittstående selskap i Recover konsernet.

Recover Group:

Recover Group er Nordens største leverandør av skade- og håndverkstjenester samt industritjenester med totalt ca. 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvorav 1100 medarbeidere er ansatt i Norge og med hovedkontor i Oslo. Selskapet hadde i 2020 en total omsetning på 3,5 mrd. Recover hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper, samt det offentlige, eiendomsselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skadeog håndverkstjenester etter brann-, innbrudd- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår