Rejlers vinner stor kontrakt med Hafslund

 
Rejlers vinner stor kontrakt med HafslundFra venstre Morten Thorkildsen, adm. dir. Rejlers Norge og adm. dir. Kristin Lian, adm. dir. i Hafslund Nett.
Hafslund Nett har tildelt kontrakt om tilsyn av elektriske anlegg i Oslo 2 til Rejlers Elsikkerhet. Leveransen skal utføres i samarbeid med El-Tilsynet AS.

Oslo 2 området består av bydelene Bjerke, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Sagene og Stovner.

Nettselskapene er pålagt å føre tilsyn med elsikkerheten i forsyningsområdene sine. Tilsynet utføres gjennom «Det lokale eltilsyn», som blant annet skal påse at elektriske installasjoner i både nybygg og eksisterende anlegg er utført i henhold til forskriftene.

- Vi er svært fornøyd med tildelingen. Hafslund Nett er landets største nettselskap og stiller store krav til sine leverandører. Ved å vinne dette oppdraget i tøff konkurranse viser vi at vi er konkurransedyktige på så vel kompetanse som pris og kvalitet, sier Asbjørn Hilde, daglig leder i Rejlers Elsikkerhet.

Fremtidsrettede løsninger
- Hafslund Nett er en svært viktig kunde for oss. Rejlers ser nå resultatet av de investeringer vi har gjort i å ta i bruk fremtidsrettede digitale løsninger for tilsynsvirksomheten, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers Norge.

Kontrakten gjelder for to år, med opsjon for ytterligere to år, og har en verdi på opp mot 60 millioner kroner.

Det lokale eltilsyn i Hafslund Nett er en del av det offentlige tilsynsapparatet for elsikkerhet og er pålagt å føre tilsyn med elektriske anlegg i henhold til instruks og retningslinjer gitt av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

Oppgaven innebærer blant annet:

  • Tilsyn av elektriske anlegg og utstyr i alle typer virksomheter og boliger.
  • Revisjon av Elektro- installatører.
  • Skoleundervisning for alle elever på 6. og 9. trinn.
  • Informasjon om elsikkerhet gjennom deltakelse i landsdekkende aksjoner, f.eks. «Aksjon Boligbrann» og undervisning til spesielle målgrupper, f.eks. asylsøkere.
  • Informasjon om elsikkerhet til ansatte i virksomheter, for eksempel hjemmesykepleie.
  • Oppfølging av institusjoner og virksomheter som benytter elektromedisinsk utstyr.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår