Relekta ble årets ‘Great Place to Work’ 2016

 
Relekta ble årets ‘Great Place to Work’ 2016
Relekta AS fikk 1. prisen i kategorien ’50 til 199 medarbeidere’ når Great Place To Work Institute (GPWI) kåret landets beste arbeidsplasser for 13. gang.

- Dette er et utrolig bra resultat, sier gründer Rune Arnhoff. Utmerkelsen eies av alle medarbeiderne som gjennom 5 år med GPWI-undersøkelsene har gitt tilbakemeldinger til bedriftens forbedringsarbeid. Medarbeiderne inkluderes i utvikling og forankring av Relektas kultur, verdigrunnlag og felles mål, noe som er spesielt viktig da våre medarbeidere er spredt over hele Norge. Dette har vært med å løfte Relekta opp til årets fantastiske 1. plass.

- Når man i tillegg har vært gjennom et eierskifte det siste året, så vitner dette resultatet om at medarbeiderne føler en trygghet og en tilhørighet til bedriften som vi må ta godt vare på, sier daglig leder Olle Petter Andersen. Dette blir enda viktigere nå som vi har en 1. plass hos GPWI som skal forsvares fremover.

Jannik Krohn Falck, Partner i Great Place To Work, er tydelig på hvorfor nettopp Relekta klatrer til topps;
- Relekta har jobbet meget systematisk med GPWI over mange år. De er som organisasjon nysgjerringe og ser til inspirasjon og læring fra andre bransjer og gjerne også utenfor Norge. Dette gjør at de ligger i forkant. En unik kultur binder dem sammen og sikrer at de jobber tydelig mot felles mål, på tross av stor geografisk spredning. I Relekta involverer de, og klarer å engasjere, mer enn bare de ansatte. Vi ser eksempler på at familien til Relektas ansatte står på og aktivt heier frem sine og hele virksomheten mot målene.

GPWI:
Kåringen av Norges beste arbeidsplasser baserer seg på èn kulturanalyse og èn anonym standardisert medar-beiderundersøkelse med 58 spørsmål. GPWI rangerer de beste virksomhetene innen fire kategorier; 500+ medarbeidere, 200-499 medarbeidere, 50-199 medarbeidere og 20-49 medarbeidere. Det er kun de 10 beste virksomhetene innen hver kategori som kan kalle seg en «Great Place to Work»-bedrift.

 

Firmainformasjon:
Relekta-gruppen er en ledende aktør på det norske markedet innen reparasjons- og vedlikeholdsprodukter. Flere av produktene er markedsledere, og Relekta representerer flere kjente internasjonale produsenter og varemerker. Kvalitet og miljøansvar står sentralt. Kvalitet i alle ledd sikres gjennom fem forskjellige garantier samt en rekke sertifiseringer som ISO90001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), EMAS (miljø), ISO 26000 (samfunnsansvar), OHSAS 18001 (helse og sikkerhet), MQA-01 (salg og marked), Great Place to Work og Miljøfyrtårn. Relekta-gruppen har over 100 medarbeidere og omsatte for 247 mill. i 2015. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår