Renoverer 142 rekkehus i Åneby

 
Renoverer 142 rekkehus i Åneby
Fasadgruppens datterselskap DVS Entreprenør har fått i oppdrag å utføre en omfattende renovering av 142 rekkehus i Åneby, nord for Oslo.

Oppdragsgiver er AL Bliksrud Borettslag.

De aktuelle rekkehusene ble bygget i perioden 1976–1977 og skal nå rustes opp til moderne standard. Prosjektet omfatter utskifting av tak (ca. 9 100 kvm), tilleggsisolering (ca. 16 000 kvm) og utskifting av vindu og balkongdører (1 156 enheter), samt nye balkonger og rekkverk. Byggestart skjer i oktober og vil pågå i ca. 20 måneder. Ordreverdien er på ca. 70 millioner kroner.

- Vi er stolte over å ha fått tillit til å gjennomføre dette omfattende prosjektet og ser frem til å komme i gang. De aktuelle rekkehusene vil få moderne standard som blant annet vil føre til høyere energieffektivitet, sier Leif Erik Mortensen, daglig leder i DVS Entreprenør, i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår