«Rikingen» flytter Oslo Liftutleie hjem

 
«Rikingen» flytter Oslo Liftutleie hjemFoto: Oslo Liftutleiei.
24 år etter at han åpnet sin første liftutleieavdeling åpner Lars Ole «Rikingen» Johansen sin første avdeling i Nord-Norge.

- Det har tatt sin tid, men endelig kommer Oslo Liftutleie «hjem», sier Johansen.

Siden hele ledelsen i firmaet er fra Nord-Norge, mener den administrerende direktøren at det blir som en hjemkomst. Johansen selv er fra Leknes, mens medeier Raymond Andersen er fra Målselv, og daglig leder i Oslo Liftutleie, Lisa Hamnvik, er fra Narvik.

- Hele ledelsen er nordfra, og derfor er det svært gledelig at vi nå åpner vår første avdeling her, sier Johansen - som for mange er kjent fra VGTV-serien «Rikingen».

- Strategisk plassert
Den nye avdelingen blir i Narvik, hvor selskapet foreløpig skal ha ni lifter. Odd-Tore Grønnli fra Ballangen vil være avdelingsleder for avdelingen som for øyeblikket er på utkikk etter en tomt i Narvik-området.

- Valget falt på Narvik da byen er strategisk plassert med tanke på å nå ut til Bodø, Evenes, Lofoten og Tromsø-området, sier daglig leder for Oslo Liftutleie, Lisa Hamnvik.

Ambisjoner om å vokse
Oslo Liftutleie har med den nye avdelingen i Nord-Norge fire avdelinger, to i Oslo-området og en i Fredrikstad. Totalt har firmaet 34 ansatte.

- Vi har en ambisjon om å etablere oss i Nord-Norge og etter hvert også vokse, sier Lars Ole Johansen om framtidsplanene for Oslo Liftutleie nordpå.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår