Røros Produkter lanserer 3D-konfigurator

 
Røros Produkter lanserer 3D-konfiguratorBildet: 3D-konfiguratoren kan man fargelegge, sette inn ønsket tilbehør som topper, etiketter, eller kombinere flere produkter innen samme serie.
Menneskene bak Røros Produkter er spesialister på produksjon av kildesorteringsløsninger og utendørsmøbler. Nylig lanserte de en 3D-konfigurator, åpen for alle som vil utforske produktseriene.

Stål, aluminium og tre er bestanddeler i de gjenvinnbare beholderne og møblene som lages i fabrikken i Røros. Med stort fokus på skreddersøm ble det naturlig å implementere 3D-konfigurator på hjemmesiden

– Verktøyet er spesielt rettet mot arkitektene, slik at de kan bruke våre produkter i sine tegninger, sier daglig leder Rolf Schjølberg. 
– Jeg tror dette vil medføre økt interesse for varene våre, fortsetter han. 

I 3D-konfiguratoren kan man fargelegge, sette inn ønsket tilbehør som topper, etiketter, eller kombinere flere produkter innen samme serie. Kun fantasien setter grenser for fargekombinasjoner med 200 ulike lakkfarger å velge blant. 

– Digitalisering av tjenester er viktig uansett hva du holder på med. Det er framtida. Som liten produksjonsbedrift i Norge må vi henge med i den teknologiske utviklingen, avslutter Schjølberg. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave