Ruller ut IFS Applications 10

 
Ruller ut IFS Applications 10Illustrasjonsbilde: Getty Images
Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør at Alimak Gruppen AB, en global leder innen vertikale tilgangsløsninger for industri og byggebransjen, har valgt å ta i bruk IFS Applications 10.

- Vi var på jakt etter en samarbeidspartner med dyp forståelse for våre prosesser og som var engasjert i utvikling av forbedringsmuligheter for våre egne bedriftsresultater. Vi er sikre på at IFS, med brukergrensesnittet Aurena, vil hjelpe oss å øke vår egen effektivitet og vi ser frem til å samarbeide med hverandre, sier Stefan Rinaldo, senior VP i Alimak Gruppen i en pressemelding.

I 70 år har Alimak Gruppen vært en pioner og industrileder innen standard og spesialbygde heiser, arbeidsplattformer og konstruksjonstaljer bygget med tannhjul og tanndrevsteknologi. Med salgsvirksomhet i over 100 land, dekker forretningsvirksomheten hele verdikjeden fra produktutvikling til produksjon, markedsføring, distribusjon, salg og ettersalg.

For å øke synligheten i hele leverandørkjeden, har Alimak Gruppen valgt IFS Applications som sin sentrale plattform. Selskapet forventer følgende fordeler:

• Forbedret planleggingskapasitet for bedre ressursbruk på kort og lengre sikt

• Økt ettersalgsverdi, med bedre kontroll og oppfølging av brukere

• Sømløs prosjektstyring for planlegging, rapportering og oppfølging

• Støtte for ende-til-ende PLM-prosesser

• Forbedret kostnadskontroll

IFS Applications rulles først ut til 400 brukere i Sverige, med en anslått brukerbase på 1600 medarbeidere fra hele organisasjonen. Alimak Gruppen vil ta i bruk moduler for finans, HR, ingeniørarbeid, prosjektering, produksjon, leverandørledd, salg og service, og vedlikehold.

- Vi er glade for at Alimak Gruppen har valgt vår løsning for å støtte sine verdensomspennende prosjekter. Vårt markedsledende ERP-system støtter nå et mangfold av forskjellige kunder globalt, som gjør det til en obligatorisk løsning for internasjonale bedrifter med komplekse produksjons- og ettermarkedstjenester. Vi ser frem til å styrke ansatte i Alimak Gruppen, med kraftige og brukervennlige verktøy, for optimalisering av interne og eksterne prosesser på tvers av hele verdikjeden, sier Elni Kullmer, Head of IFS Skandinavia avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Alimak Gruppen
Alimak Gruppen er en verdensledende leverandør av vertikale tilgangsløsninger for industri og byggebransjen. Med tilstedeværelse i over 100 land, driver Alimak Gruppen utvikling, produksjon, salg og servicevirksomhet for vertikale tilgangsløsninger med fokus på økt kundeverdi takket være bedre sikkerhet, høyere produktivitet og forbedret kostnadseffektivitet. Produktene og løsningene er solgt under merkevarene Alimak Hek, CoxGomyl, Manntech og Avanti. Alimak Gruppen har installert over 67.000 heiser, plattformer, lifter, konstruksjonstaljer og vedklikeholdsplattformer rundt i hele verden. Opprinnelig grunnlagt 1948 i Sverige, har nå Alimak Gruppen hovedkvarter i Stockholm, 12 produksjonsanlegg i åtte land og 2400 ansatte i hele verden.

Om IFS
IFS™ utvikler og leverer forretningsløsninger til kunder over hele verden som produserer og distribuerer produkter, vedlikeholder anleggsmidler og driver service-orienterte bedrifter. Vår bransjekompetanse og våre løsninger sammen med vårt kundefokus har gjort oss til en anerkjent leder og en av de mest anbefalte tilbyderne innen vår sektor. Våre 3500 ansatte støtter mer enn ti tusen kunder over hele verden gjennom lokale kontorer og et voksende partnernettverk.  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave