Rykende ferske pipenyheter

 
Rykende ferske pipenyheter
TEMA BYGG REIS DEG 2017: - På årets Bygg Reis Deg messe vil vi fokusere på ferdige pakkeløsninger av isolerte stålpiper og ildsteder, Geir Vernan, daglig leder i Schiedel Skorsteiner AS.

Av Bjørn Laberg

– Vårt unike system, «Rett I Toppen», sørger for at forbrenningsluft til ildstedet tilføres via stålpipa, direkte inn i toppen av ildstedet og ikke via en synlig kanal bak ildstedet. Vi vil tilby både frittstående peisovner, samt peisinnsatser med ferdig prekuttet omramming, som leveres med alt nødvendig materiell. Montør vil derved spare tid og han slipper å handle inn materiell andre steder, sier Vernan til Byggfakta.

– Vi vil under Bygg Reis Deg også introdusere vår ICS stålpipe, som er spesielt utviklet for industriformål, større fyringsanlegg, samt til for eksempel bakerovner og kaffebrenneri, sier Vernan, som tror dette er et marked med vekstpotensial.

– Hvordan ser markedssituasjonen ut for dere?

– Vi positivt på fremtiden, blant annet fordi krav til pipe i småhus er tilbake. Det finnes alternative løsninger for å omgå installasjon av pipe, men disse løsningene blir ofte veldig kostbare. Det som er spesielt positivt er at proffmarkedet innen hus- og hytteleverandører ønsker å levere både pipe og ildsted som standard i byggesettet.  Når det gjelder forbrukermarkedet, ser vi en trend hvor man investerer i langt mer kostbare ildsteder enn tidligere, sier Geir Vernan, daglig leder i Schiedel Skorsteiner AS.    

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med egne selskaper i de andre nordiske landene.                                                                                                    

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår