Samarbeider om VR-teknologi for byggebransjen

 
Samarbeider om VR-teknologi for byggebransjenBildet: Ta en virtuell tur i byggeprosjektet med Dimension10
Tribia og Dimension10 inngår strategisk partnerskap for å ytterligere forbedre og digitalisere samarbeidet i bygg- og anleggsbransjen.

Tribia har siden 2001 vært en leder for samarbeid og digital utvikling i den norske bygg- og anleggsbransjen, og er for de fleste å anse som standarden for samarbeidsverktøy på byggeprosjekter. Dimension10 har de siste årene jobbet med utviklingen av en visualiserings- og samarbeidsplattform basert på Virtual Reality teknologi, hvor de har vunnet flere internasjonale kåringer for sitt produkt.

Gjennom dette samarbeidet vil brukerne av Interaxo kunne oppleve modellene sine gjennom D10 - som om de var bygget i virkeligheten. Dette vil bidra til færre feil og økt kvalitet, men også redusere behovet for fysiske byggemøter som nå kan holdes 100% virtuelt, og i tillegg forbedre samarbeidet gjennom en 3D-opplevelse. Ved å inngå dette samarbeidet sikrer både Tribia og Dimension10 økt nytteverdi for sine kunder, en gevinst begge parter er særdeles fornøyd med.

- Vi er utrolig glade for dette samarbeidet. D10 får muligheten til å jobbe tett med både Tribia og deres kunder, og på den måten både nå ut til langt flere enn vi hadde klart på egenhånd, nyte godt av eksisterende samarbeid og kundeforhold og samtidig jobbe tett sammen med en aktører som har utviklet ledende software løsninger mot Bygg- og anleggsbransjen i snart 20 år. Tribia får på sin side muligheten til å tilby sine kunder en verdensledende samarbeids- og visualiseringsplattform basert på VR - en teknologi som stadig blir viktigere. Dette samarbeidet er vinn - vinn på alle områder og vi gleder oss til å komme i gang, sier Aleksander Langmyhr, daglig leder i Dimension10, I en pressemelding.

- Vi får gjennom Dimension10 en partner med VR teknologi som støtter vår visjon om å forbedre samhandlingen i byggeprosjekter, som gjør det mulig å oppdage enda flere feil i prosjekteringen og dermed ytterligere redusere byggekostnadene. Integrasjonen med Interaxo tilgjengeliggjør modellene raskere og enklere i D10, hvor man får en unik mulighet til å oppleve dem i VR. Dimension10 partnerskapet er en spennende strategisk brikke i vår produktrekke, en løsning som forbedrer prosjektgjennomføringen og gir økt nytteverdi i bruken av Interaxo og vår BIM collaboration løsning, sier Steinar Svinø, CEO i Tribia. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår