Samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling

 
Samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling
Søknadsfrist: 31.10.2021
Sted: Oslo - Infrastructure
Tittel: Samfunnsøkonom/økonom I transport og byutvikling

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen mobilitet og samferdsel? Er du en dyktig samfunnsøkonom/økonom? Bli med i vårt team og vær med å utforme fremtidens samfunn!

SAMFUNNSØKONOMI OG GRØNN OMSTILLING

For denne stillingen vil du samarbeide tett med andre samfunnsøkonomer og ingeniører i tverrfaglige prosjekter. Dine hovedoppgaver vil være økonomiske analyser innenfor transportsektoren, men det er også muligheter å jobbe innenfor andre fagområder som areal og byplanlegging, bygninger og energiutbygging. COWI vil bidra til et bærekraftig samfunn og satsning på grønn omstilling, klima- og miljøanalyser vil derfor bli stadig viktigere innenfor alle COWIs prosjekter.

Du vil få mulighet til å jobbe med:

  • Samfunnsøkonomiske og økonomiske analyser innenfor alle COWIs fagområder. Eksempler: kost/nytte-analyser og andre konsekvensvurderinger, kostnads- og usikkerhetsanalyser og beregning av livssykluskostnader (LCC)
  • Utvikling av bærekraftige byer og samfunn
  • På lengre sikt; prosjektledelse og tilbudsledelse

Arbeidsoppgavene vil i stor grad kunne tilpasses din kompetanse og interesser. Det er gode muligheter for kompetanseutvikling og vi legger opp til at du i starten alltid vil jobbe i tospann med en mer erfaren økonom.

VELKOMMEN TIL ANALYSE OG TRAFIKK I OSLO

Seksjon for Analyse og Trafikk i Oslo består i dag av 11 medarbeidere, hovedsakelig samfunnsøkonomer og ingeniører, som supplerer hverandre godt innenfor transportplanlegging. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter for tilpasning av arbeidshverdagen etter behov. Vi samarbeider ofte på tvers av ulike fagfelt og seksjoner på kontoret, og har stor glede av dette både faglig og sosialt.

Analyse og Trafikk i Oslo er en av tre seksjoner i en avdeling som jobber med rådgivning innenfor samferdsel, by- og arealplanlegging og annen infrastruktur. Du vil inkluderes inn i vårt sterke og internasjonale fagmiljø som blant annet jobber med noen av de største samferdselsprosjektene i Norge.

Avdelingen består av ca. 55 medarbeidere fordelt på to kontorer på Østlandet (Fredrikstad og Oslo). Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, der samfunnsøkonomer, landskapsarkitekter, areal og byplanleggere og trafikkplanleggere samarbeider for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder og for samfunnet. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger på mange ulike fagfelt.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere. Du er faglig nysgjerrig, analytisk og trives med ansvar.

Det er ønskelig med:

  • Mastergrad i sammfunnsøkonomi, siviløkonom eller tilsvarende 
  • Noen års erfaring er ønskelig, men nyutdannede oppfordres også til å søke 

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med seksjonsleder Geir V. Mørkrid på tel. 481 72 563.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår