Sammen om boligprosjekt ved Landvettersjön

 
Sammen om boligprosjekt ved LandvettersjönBildet: Boligområdet Wendelstrand ved Landvettersjön. Bilde: Obos/Veidekke
SVERIGE: Obos og Veidekke blir partnere og kjøper 19.500 BTA for rundt 200 boliger ved Landvettersjön i Härryda kommune.

Wendelstrand er et nytt boligområde som vokser frem ved innsjøen Landvettersjön i Mölnlycke. Her planlegges det blant annet for cirka 1000 boliger, en skole, en barnehage, mobilitetsboliger med mer. Her kjøper Obos og Veidekke nå 19.500 BTA til cirka 200 boliger fra Next Step Group.

– Obos jobber langsiktig for å sikre nye attraktive boliger til våre medlemmer. Jeg er derfor veldig glad for at vi sammen skal utvikle og realisere visjonen om Wendelstrand. Her skal vi bygge både rekkehus og eneboliger i et område i Gøteborg-regionen som ligger nært både natur, service og storby, sier Sofia Ljungdahl, administrerende direktør i Obos Nya Hem.

– Vi ser frem til å bygge et nytt boligområde sammen med høy bærekraftsprofil. Det føles fantastisk ærefullt og inspirerende og vi skal forvalte denne tilliten og levere bærekraftige boliger der folk ønsker å bo, bo og trives, sier Charlotta Nilsén, forretningsområdeleder Bygg Veidekke.

KILDE: Byggvärlden

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave