Sammen om klimanøytrale bygninger

 
Sammen om klimanøytrale bygningerIllustrasjonsbilde: Getty Images
ABB og Caverion har inngått en avtale om å styrke samarbeidet for å fremme energieffektivitet og bærekraft. Målet med samarbeidet er å møte utfordringer med reduksjon av CO2 i utvalgte markeder.

 ABB og Caverion vil med dette tilby avanserte, felles tilbud i tråd med kundebehov som reduserer CO2, raskere og mer effektivt.

ABB leverer teknologiløsninger, inkludert Mission to Zero, en konsept utviklet for å hjelpe kunder med å nå sine klimanøytrale ambisjoner ved å bruke energistyringsløsninger knyttet til elektrifisering, distribuerte energiressursteknologier og integrering av fornybare energikilder. Å kombinere ABB og Caverions bærekraftige løsninger, integrasjonsevner og ekspertise, vil ikke bare akselerere utviklingen av klimanøytrale bygninger og kundens «Mission to Zero»-prosjekter, men også øke beboernes velvære og komfort.

- Avtalen med Caverion demonstrerer ABBs pågående forpliktelse til å muliggjøre et klimanøytralt samfunn gjennom samarbeidet. Våre felles kapabiliteter vil gjøre det mulig for kunder å dra enda raskere nytte av det siste innen innovativ smartbyggteknologi i henhold til deres individuelle bærekraftskrav, sier Uwe Laudenklos, markeds- og salgsleder for Smart Buildings i ABB Electrification.

- Vi i Caverion ønsker å skape bærekraft for hver kunde med løsningene vi designer og leverer. Vi er glade for å utvide samarbeidet vårt med ABB ettersom vi deler felles mål mot et bærekraftig, klimanøytralt samfunn. Sammen skal vi gi kundene våre toppmoderne løsninger for energieffektive og bærekraftige bygg, sier Kari Sundbäck, leder for tjenester, løsninger, digital og bærekraft i Caverion Group.

Samarbeidet vil fokusere på prosjekter i Finland, de baltiske landene, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Østerrike – og utvide ABBs og Caverions tilbud i disse landene for både nybygg og retrofit.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave