Satser offensivt mot byggevarehus og entreprenører

 
Satser offensivt mot byggevarehus og entreprenørerBildet: Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder.
For å forsterke posisjonen innen bygg -og entreprenørmarkedet, har Rapp Bomek valgt å skille ut merkevaren Pyrotec i et eget selskap.

- Rapp Bomek har over tid jobbet seg inn i bygg -og entreprenør markedet og har etter hvert tatt en posisjon her. Produksjonen til dette markedet har hele tiden ligger på Kapp på Toten og det har vært drevet som en egen virksomhet i konsernet, men under paraplyen til Rapp Bomek. Virksomheten på Kapp kom opprinnelig fra selskapet Pyrotec, og denne merkevaren står fortsatt sterkt i markedet, sier administrerende direktør i i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen, i en pressemelding.

- For å forsterke vår posisjon i bygg -og entreprenørmarkedet har vi derfor valgt å skille ut denne satsningen i ett eget selskap, som kommer til drive under merkevaren Pyrotec. Dette mener vi vil tydeliggjøre profilen, og produktene, inn mot dette segmentet. Med dette legger vi til rette for tyngre satsning og investeringer i fremtiden, mener han.

- Selskapet kommer til å ha en omsetning på cirka 75 millioner kroner, rundt 40 ansatte og fortsatt produksjon på Kapp. Det vil fortsatt være et tett samarbeid mellom Rapp Bomek og Pyrotec, sier Kristoffersen avslutningsvis.

Om Rapp Bomek:
Rapp Bomek leverer et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, samt service, til globale energi-, sivil- og forsvarsmarkeder. Selskapet har 125 ansatte, hovedkontor i Bodø og moderne produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. Rapp Bomek har vært markedsledende leverandør i sikkerhetsbransjen i over 30 år. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave