Satser på geoteknikk og jordskjelvkompetanse

 
Satser på geoteknikk og jordskjelvkompetanseBildet: Amir M. Kaynia
Amir M. Kaynia har begynt i Norconsult som fagspesialist innen geoteknikk, med spesialkompetanse innen dynamikk og jordskjelv.

Kaynia vil jobbe tett med selskapets konstruksjonsavdelinger, og får i tillegg en viktig rolle innen forretningsområdet Fornybar energi.

Amir M. Kaynia er utdannet sivilingeniør og har sin doktorgrad fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) i USA. Videre har Kaynia en Professor II-stilling ved Institutt for konstruksjonsteknikk ved NTNU, der han underviser og veileder innen dynamikk og jordskjelv. Han har jobbet med jord- og konstruksjonssamvirke, dynamikk og jordskjelv i hele sin yrkesaktive karriere, og har bidratt med sin ekspertise i en lang rekke store prosjekter i inn- og utland, knyttet til både samferdselskonstruksjoner, vindkraft, olje og gass.

Unik kompetanse

– Jeg ser frem til å jobbe tettere på geotekniske designprosjekter i Norconsult, og til å samarbeide med nye kollegaer og kunder i tverrfaglige prosjekter der sammenhengen mellom dynamikk, og jord og konstruksjon er spesielt viktige. Det er inspirerende å få bruke min erfaring fra store, utenlandske prosjekter innen offshore energi til å bidra til at Norconsult tar enda større markedsandeler både i og utenfor Norge, sier Amir M. Kaynia i en pressemelding.

– Amirs kompetanse er helt unik og svært ettertraktet i markedet, og vi er veldig glade for han har valgt å bli en del av Norconsult. Med sitt smittende humør og store entusiasme for faget, kommer Amir til å styrke miljøet vårt. Han har et bredt nettverk, og både vi som kollegaer, våre kunder og samarbeidspartnere kommer til å nyte godt av hans kunnskap og erfaring. Vi gleder oss veldig til å jobbe tett med Amir fremover, sier Kristian Aunaas, avdelingsleder for geoteknikk i Norconsult.

Stor etterspørsel etter geotekniske tjenester

Det geotekniske miljøet i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren. Miljøet jobber med alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg.

De siste årene har det vært en eksplosiv etterspørsel etter geotekniske tjenester i Norge, både knyttet til naturfare, onshore- og offshore installasjoner, fornybar energi og flere store bygge- og samferdselsprosjekter.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår