Scott Smith blir ny daglig leder i Cognia Eiendom

 
Scott Smith blir ny daglig leder i Cognia EiendomBildet: Scott Smith blir ny daglig leder i Cognia Eiendom.
For å styrke videre satsing innen utvikling av både næringseiendom og bolig, har Cognia konsernet ansatt Scott Smith som ny daglig leder i Cognia Eiendom.

Cognia konsernet har de siste årene utviklet datterselskapet Cognia Eiendom til å bli et slagkraftig eiendomsselskap i østlandsregionen. Gjennom utvikling av sin portefølje av eiendommer knyttet til personbil- og lastebilvirksomhet, har Cognia Eiendom opparbeidet dyp kompetanse innen utvikling av næringseiendom for transport, logistikk og personbilbransjen.

- Med sin brede erfaring fra utvikling av næringseiendom og boliger, er vi svært fornøyd med at Scott ønsker å bidra til Cognia sin videre satsing på eiendom. Scott har et stort nettverk, personlige ambisjoner og kompetanse, og ikke minst et verdisett som passer inn i Cognias offensive holdning, sier Grant Larsen, konsernsjef i Cognia.

Scott vil jobbe tett sammen med Cognias virksomheter innen personbil og lastebil for å bistå med løpende eiendomsbehov, samt bli sentral i utvikling og realisering av konsernets vekststrategi innen andre eiendomssegmenter fremover. Scott har utviklet 10+ forhandler- og verkstedsanlegg for Toyota og Lexus, og har utviklet flere kontor-, lager og logistikkanlegg samt boligprosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Scotts utdannelse inkluderer en Mastergrad i finans, og han er en statsautorisert revisor. 

- Cognia konsernet har hatt en imponerende utvikling de siste årene, og har etablert seg som et ledende transportkonsern i Norge. Jeg ser frem til å bidra til å konsernets eiendomssatsing fremover, sier Scott Smith, ny daglig leder i Cognia Eiendom.


Om Cognia:

Cognia er et ledende konsern innenfor bilbransjen i Norge. Konsernet har en samlet omsetning på ca 3,0 milliarder, og har 650 ansatte fordelt på 20 lokasjoner i Vestfold og Telemark, Viken, Hedmark, Østfold og Bergen. Konsernet har en lang historie innenfor personbil- og lastebilvirksomhet, med etablering av Bil-Service Personbiler i 1937, bilSpiten i 1959 og Volmax i 1997. I tillegg til virksomheter innenfor personbil og lastebil, har konsernet en betydelig eiendomsportefølje samlet i Cognia Eiendom. Konsernet utvikler også ledende teknologiløsninger for transportbransjen gjennom selskapet Cognia Technology. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave