Seby rehabiliterer for SiO

 
Seby rehabiliterer for SiOBildet: Det har de seneste årene blitt gjennomført en omfattende oppgradering av Sogn Studentby. Det er blant annet skapt sosiale møteplasser med oppholds- og aktivitetsområder både utendørs og innendørs. Nå fortsetter Seby AS rehabiliteringen, som skal ferdigstilles i juli 2023
AKTUELLE PROSJEKTER: Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) skal rehabilitere 164 studentboliger i Sogn Studentby. Nå har Veidekkes datterselskap Seby AS vunnet entreprisen, til en verdi av cirka 102 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

Kontrakten er en totalentreprise i samspill, hvor prosjektet omfatter innvendig rehabilitering av eksisterende boliger.

I hovedsak betyr dette nye overflater, kjøkken og rehabilitering av de to badene i bofelleskap som fire studenter deler. Videre skal det etableres balansert ventilasjon og all teknisk infrastruktur i byggene skal skiftes ut. Prosjektet har prioritert ombruk i prosjekteringsfasen og det gjennomføres som fossilfri byggeplass.

- Vi ser fram til å ta fatt på nok et flott samspillsprosjekt i samarbeid med SiO og takker pent for oppdraget. Dette er det fjerde store prosjektet vi har for dem på Sogn Studentby. De bærekraftige løsningene i alle fasene av byggeprosjektet er jo noe vi liker godt og som dessuten er i tråd med Seby og Veidekkes miljøambisjoner, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby AS.

Byggestart er august 2022 med ferdigstillelse i juli 2023. 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 
 
 
 

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Mest leste

    Siste papirutgave