Seby rehabiliterer for SiO

 
Seby rehabiliterer for SiOBildet: Det har de seneste årene blitt gjennomført en omfattende oppgradering av Sogn Studentby. Det er blant annet skapt sosiale møteplasser med oppholds- og aktivitetsområder både utendørs og innendørs. Nå fortsetter Seby AS rehabiliteringen, som skal ferdigstilles i juli 2023
AKTUELLE PROSJEKTER: Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) skal rehabilitere 164 studentboliger i Sogn Studentby. Nå har Veidekkes datterselskap Seby AS vunnet entreprisen, til en verdi av cirka 102 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

Kontrakten er en totalentreprise i samspill, hvor prosjektet omfatter innvendig rehabilitering av eksisterende boliger.

I hovedsak betyr dette nye overflater, kjøkken og rehabilitering av de to badene i bofelleskap som fire studenter deler. Videre skal det etableres balansert ventilasjon og all teknisk infrastruktur i byggene skal skiftes ut. Prosjektet har prioritert ombruk i prosjekteringsfasen og det gjennomføres som fossilfri byggeplass.

- Vi ser fram til å ta fatt på nok et flott samspillsprosjekt i samarbeid med SiO og takker pent for oppdraget. Dette er det fjerde store prosjektet vi har for dem på Sogn Studentby. De bærekraftige løsningene i alle fasene av byggeprosjektet er jo noe vi liker godt og som dessuten er i tråd med Seby og Veidekkes miljøambisjoner, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby AS.

Byggestart er august 2022 med ferdigstillelse i juli 2023. 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave