Seksjonsleder Akustikk

 
Seksjonsleder Akustikk
Søknadsfrist: 01.10.2021
Sted: Oslo
Tittel: Seksjonsleder Akustikk

Vil du prege utviklingen av akustikkfaget og lede fagarbeidet på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene arbeider vi på spennende prosjekter som Regjeringskvartalet, Evenes kampflybase, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Nå søker vi en ny seksjonsleder innen akustikk til vår avdeling for Bygninger i Oslo – Er du klar for nye utfordringer? 

BLI EN DEL AV VÅR AKUSTIKK-AVDELING I OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Vi samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI, noe som bidrar til å gjøre oss bransjeledende innen blant annet akustikk. Våre tjenesteområder dekker akustikk, støy, vibrasjoner, elektroakustikk, sceneteknikk og rådgivning innen kulturbygg. COWIs akustikkmiljø i Norge har gjennom de siste ti årene vært blant bransjens sterkeste. Vår akustikkseksjon i Oslo er et godt, veletablert og samhandlende miljø med internasjonal profil. Våre akustikkmedarbeidere i Norge har en helhetlig tilnærming til utforming av blant annet kultur- og undervisningsbygg, flyplasser og sykehusbygg hvor vi har en sterk posisjon innenfor. Gjennom vårt skandinaviske fagmiljø, drar vi også nytte av hverandres faglige nettverk og spisskompetanser på tvers av COWIs akustikkavdelinger i Norge, Sverige og Danmark.

DU ER EN PÅDRIVER FOR FAGLIG UTVIKLING, SAMARBEID OG HØY KVALITET
Som seksjonsleder vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Du vil samarbeide tett med Regionsjef, markedsteamet og COWIs akustikkmiljø i Norge. Dine hovedoppgaver vil være å utvikle seksjonens medarbeidere, bidra inn i markeds og tilbudsarbeid, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Utarbeide utviklings- og resultatmål for seksjonen
 • Utvikling av strategi og kompetanseutvikling
 • Bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet
 • Bidra til kunnskapsdeling på tvers av seksjonene

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap.
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter og som evner å se de gode løsningene, samt har en høy interesse for å bidra til utvikling.
I tillegg er det ønskelig med: 

 • Mastergrad innen akustikk
 • Minimum 5 års erfaring innen rådgivning, akustikk eller støy
 • Kommersielt fokus og interesse
 • God oversikt og innsikt i akustikkfaget
 • Du har god forretningsforståelse og evnen til å skape resultater
 • Ledererfaring er ønskelig, men ikke et krav
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Regionsjef, Øyvind Foyn på tel. +47 957 53 815/OEFN@cowi.com eller nåværende Seksjonsleder Akustikk Daniela Toledo Helboe på tel. +47 966 97 117/datl@cowi.com i Bygninger Oslo.

SLIK SØKER DU 
Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår