Seksjonsleder bru- og anleggskonstruksjoner

 
Seksjonsleder bru- og anleggskonstruksjoner
Søknadsfrist: 06.12.22
Sted: Bergen - Bridge, Tunnel and Marine
Tittel: Seksjonsleder bru- og anleggskonstruksjoner

Ønsker du å få en helt sentral rolle i prosjekteringen av de store bru- og anleggsprosjektene i vest? Vår nåværende seksjonsleder vil fremover prioritere prosjektarbeid, og vi søker derfor etter en erfaren konstruksjonsingeniør som ønsker nye utfordringer og ansvar, og som kan ta en lederrolle for en kompetent gruppe bru- og konstruksjonsingeniører som er en del av et landsdekkende fagmiljø av spesialister innenfor bruer og anleggskonstruksjoner. Er du den vi leter etter?

BLI EN DEL AV ET STERKT FAGMILJØ

COWI er verdensledende innen bruprosjektering og har et stert fagmiljø innen bru- og samferdselsprosjektering i Norge. Vi søker deg som vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og at vi sammen med kunder og samarbeidspartnere skaper bærekraftige løsninger for morgendagens samfunn. Som seksjonsleder vil du ha en helt sentral rolle i dette fagmiljøet, og få muligheten til å være med og prege den videre utviklingen av dette.

TA DEL I VÅR SATSNING

Vi har flere store oppdrag pågående og enda flere i sikte. Blant de pågående oppdragene kan vi trekke fram reguleringsplan for E39 Stord-Os for Statens Vegvesen, E39 fjordkryssinger Sulafjorden og Halsafjorden for Statens Vegvesen, reguleringsplan for ny Mjøsbru for Nye Veier og Nygårdstangen-Bergen-Fløen for Bane Nor. COWI er også en ledende rådgiver innen modellbasert arbeidsmetodikk og i bruk av BIM-modeller i samferdselsprosjekter.

MULIGHET FOR BÅDE SPISSKOMPETANSE OG VARIASJON

Seksjon for Bruer og konstruksjoner i Bergen har sitt hovedvirke og tilhørighet innen bru- og samferdselskonstruksjoner, både med nyprosjektering, inspeksjon og vedlikehold. I tillegg til dette har vi også prosjekteringsoppdrag innen kaikonstruksjoner, vannkraftanlegg, tekniske bygg og VA-anlegg. Seksjonen har derfor en god og bred kompetanse innen konstruksjonsfaget med rom for å kunne jobbe med flere konstruksjonstyper og ulike prosjekter.

Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Du vil få personalansvar og blir ansvarlig for medarbeidernes generelle faglige utvikling og sosiale trivsel.

I samarbeid med våre øvrige ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du også en svært viktig rolle i forbindelse med utarbeidelse av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bidra til kunnskapsdeling mellom fagseksjonene. Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe tett sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER, OG BRENNER FOR UTVKLING AV TALENTER OG FAGET

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og skape de gode prosjektmulighetene for COWI. Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben. I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du er nysgjerrig og er interessert i det å dele kunnskap, og å bidra til å utvikle dine medarbeidere
  • Du vektlegger samarbeid med kolleger og kunder, og ser verdien i å jobbe i team
  • Du har en Mastergrad innenfor konstruksjonsteknikk, eller tilsvarende relevant høyere teknisk utdannelse
  • Du har minimum 7 års relevant erfaring
  • Du har oversikt over og innsikt i fagområdene seksjonen jobber med
  • Du har forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og engasjerende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har nye og moderne kontorlokaler i Kronstadparken i Bergen og kan tilby svært gode fasiliteter. Kontoret har rett i overkant av 100 ansatte med et godt arbeidsmiljø og samhold som gjenspeiles i stor deltakelse på sosiale arrangement og tilstelninger. Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi tilbyr gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ta kontakt med avdelingssjef Erik Sundet på avdeling Bruer, Tunneler og Geofag, på tel. 415 64 897.

SLIK SØKER DU

Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig og innen 6. desember. Vi behandler søknader fortløpende. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår