Seksjonsleder elektro

 
Seksjonsleder elektro
Søknadsfrist: 29.11.2021
Sted: Oslo - Buildings
Tittel: Seksjonsleder

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag gjennom spennende og utfordrende prosjekter? Nå søker vi en seksjonsleder innen Elektroteknikk til vår avdeling for Bygninger i Oslo! Er du klar for nye utfordringer?
 
BLI EN DEL AV VÅRT ELEKTRO AVDELING I OSLO

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Nytt Regjeringskvartal, Kampflybase Evenes, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt. Mange av våre prosjekter er flerfaglige, og vi jobber godt sammen for å levere det beste for COWI, kunden og samfunnet.

COWI har vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter, samt en spennende rammeavtale med Oslo Havn KF. Med et stort spenn i prosjekter, både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kolleger.

BLI LEDER FOR EN AVDELING MED AMBISIØSE KOLLEGER
Som seksjonsleder blir dine hovedoppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, rekruttere nye talenter og dermed bygget ditt eget team, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse og bemanning. 

Vårt fagmiljø innen elektroteknikk i Oslo består av nærmere 50 rådgivere, fordelt på to seksjoner, hvorav halvparten hører til i den aktuelle seksjonen. COWI har ca. 175 elektrorådgivere totalt i Norge, og er et av landets ledende miljøer innen prosjektering av elektro-tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

DU HAR GODE EVNER TIL Å GJENKJENNE TALENT OG SETTER SAMMEN GODE TEAM
Som seksjonsleder i COWI vil du også jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter - på den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.

Du vil videre samarbeide tett med Regionsjefen for Oslo og øvrige seksjonsledere i egen avdeling og andre divisjoner. Du vil inngå som aktiv del av ledergruppen for regionen. Dine hovedoppgaver vil være å utvikle seksjonens medarbeidere, bidra inn i markeds og tilbudsarbeid, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse.
Grønn omstilling er en vesentlig del av vår hverdag, og vi har flere konkrete prosjekter knyttet til elektrifisering, både som prosjekterende og som rådgiver. Faglig utvikling står høyt på agendaen i samarbeid med vår faglig leder i Norge.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med: 

 • Utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon i samarbeid med våre ledere
 • Delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet
 • Bidra til kunnskapsdeling imellom seksjonene
 • Operativ i prosjektarbeid og ansvar for egne oppdrag.


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter og som evner å se de gode løsningene, samt har en høy interesse for å bidra til utvikling.
I tillegg er det ønskelig med: 

 • En høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
 • Fortrinnsvis mer enn 5 års erfaring fra bransjen, personlig egnethet er minst like viktig
 • Du har oversikt og innsikt innenfor fagområdet elektro
 • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere
 • Du har gjerne også en lederutdanning og/eller -erfaring
 • Du har godforretningsforståelse og evne til å skape resultater 
 • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Regionsjef, Øyvind Foyn på tel. +47 957 53 815/OEFN@cowi.com eller Regionsjef, Tomme Lundegaard på tel. +47 977 11 022/ TLU@cowi.com.

SLIK SØKER DU 
Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig da vi vil fortløpende vurdere aktuelle kandidater. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår