Seksjonsleder elektro

 
Seksjonsleder elektro
Søknadsfrist: 25.09.2022
Sted: Oslo - Buildings & Industry
Tittel: Seksjonsleder elektro

Er du klar for nye utfordringer som leder? Vårt største fagmiljø søker ny seksjonsleder for å lede og videreutvikle vår posisjon i elektromiljøet. 
 

BLI EN DEL AV VÅR ELEKTRO-AVDELING I OSLO 
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1300 medarbeidere i Norge. Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Nytt Regjeringskvartal, Kampflybase Evenes, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt. Mange av våre prosjekter er flerfaglige, og vi jobber godt sammen for å levere det beste for kunden og samfunnet. 

Vårt fagmiljø innen elektroteknikk i Oslo består av nærmere 50 rådgivere, fordelt på to seksjoner, hvorav halvparten hører til i den aktuelle seksjonen. COWI har ca. 175 elektrorådgivere totalt i Norge, og er et av landets ledende miljøer innen prosjektering av elektro-tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte miljøvennlige bygg. 
 

EN NØKKELROLLE I VIDEREUTVIKLINGEN AV VÅRT STØRSTE FAGMILJØ 

Som seksjonsleder har du personalansvar og dine hovedoppgaver blir å utvikle seksjonens medarbeidere, rekruttere nye talenter og dermed videreutvikle teamet. Ditt bidrag vil være avgjørende for at våre oppdrag kan gjennomføres med rett kompetanse og bemanning. 

Du vil samarbeide tett med Regionsjefen for Oslo og øvrige seksjonsledere i egen avdeling og andre divisjoner. Du vil inngå i ledergruppen for regionen og ta aktiv del i utviklingen i vårt område. Grønn omstilling er en naturlig del av vår hverdag, og vi er for tiden involvert i flere prosjekter knyttet til elektrifisering, både som prosjekterende og som rådgiver. I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:  

  • Utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon i samarbeid med våre ledere 
  • Delta i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet 
  • Bidra til kunnskapsdeling imellom seksjonene og divisjonen 
  • Delvis operativ i prosjektarbeid og ansvar for egne oppdrag 

 
DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN. 

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.  

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. 
Vi ønsker oss en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter og som evner å se de gode løsningene, samt har en høy interesse for å bidra til utvikling. 

I tillegg er det ønskelig med:  

  • Høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høyskole 
  • Fortrinnsvis mer enn 5 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, personlig egnethet er minst like viktig 
  • Du har god oversikt og innsikt innenfor byggebransjen, gjerne også innenfor andre fagområder enn elektro
  • Tidligere personalansvar er en fordel, men også erfaring fra disiplinledelse og prosjektledelse kan være relevant
  • Du har god forretningsforståelse og evne til å skape resultater  

ER DU INTERESSERT? 
Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du søker eller har andre spørsmål kan du ta kontakt med Øyvind Foyn på tlf: +47 957 53 815/oefn@cowi.com eller Frode Fjeldstad +47 918 42 756/ff@cowi.com. Relevante søkere vil bli kontaktet fortløpende.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER 

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring. 
 
OM COWI 

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss  

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave