Seltor bygger Skagerak Arena

 
Seltor bygger Skagerak Arena
Seltor har signert kontrakt på bygging av ny sving på Skagerak Arena i Skien. Byggherre er Grenland Arena AS.

Prosjektet omfatter bygging av 3000 m2 fordelt på 3 plan og er tegnet og utviklet av Seltor i samarbeid med byggherren. Målprisen er i underkant av 50 mnok + mva og prosjektet skal stå ferdig i september 2017.

- Dette er et veldig spennende prosjekt med næringsarealer og skole for toppidrett hvor taket blir skolegård. I tillegg skal det etableres ny hovedinngang for nordre tribune samt kiosk og toaletter for denne - sier Haakon Ramberg, Regionsjef Seltor Telemark

Seltor er den eldste entreprenørbedriften i Telemark og har i dag 100 dyktige medarbeidere med en årlig omsetning på ca. kr 500 mill. Virksomheten opererer i hele Østlands-regionen. I snart 80 år har Seltor vist at selskapet er i stand til å levere krevende og miljøriktige løsninger innen bolig- og næringsbygg.

- Vi er svært stolte og takknemlige for denne kontrakten, særlig med tanke på at dette er storstua i Telemark. Vi ser frem til et nært og tillitsfullt samarbeid med både Grenland Arena AS og Odds Ballklubb i tiden fremover.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår