Senior brannrådgiver

 
Senior brannrådgiver
Søknadsfrist: 30.11.2021
Sted: Bergen - Buildings
Tittel: Senior brannrådgiver

Vil du jobbe i et av Norges ledende fagmiljøer innen brannrådgivning?
Da kan dette være det neste skrittet i din karriere! 

BLI EN DEL AV EN AV VÅRE SEKSJONER INNEN BRANNTEKNIKK 
COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen brannsikring. Våre rådgivere planlegger komplett brannsikkerhet med prosjektering av tiltak innen alle fagdisipliner. Vi har sentral godkjenning for høyeste tiltaksklasse og kan foreta brannteknisk prosjektering av alternative løsninger ved analyse og simulering. Det gir frihet i utformingen av bygninger og ivaretar arkitektoniske og praktiske behov. 

I Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet vil du bli en del av et team bestående av rundt 100 medarbeidere, fordelt på åtte seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med rådgivning og prosjektering overfor både private og offentlige byggherrer samt entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, Prosjekteringsledelse / VDC, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk, akustikk og andre beslektede fagområder.  

SPENNENDE OG UTVIKLENDE ARBEIDSOPPGAVER
I en stilling som branningeniør i COWI blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med seksjonsleder og øvrige kollegaer. Din hovedoppgave vil være prosjekteringsoppgaver innen brannsikring, og andre oppgaver tilknyttet din erfaring og kompetanse.
COWI har i den siste tiden sikret seg flere spennende kontrakter både lokalt og regionalt. Dette sammen med prosjektering av regionens nye sykehus gir den rette kandidaten en mulighet til å delta i unike prosjekter med store muligheter for personlig utvikling.  

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være selvstendig, løsningsorientert, lærings- og samarbeidsvillig.
Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du er utdannet ingeniør/sivilingeniør innen brannteknikk/relevant spesialisering
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller kunnskapsbedrift og erfaring med større prosjekter
  • Du har interesse for BIM som verktøy i prosjektering
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Anne Frafjord på Seksjonsleder Bygninger på tel. +47 952 88 600 eller AEFD@cowi.com.

SLIK SØKER DU 
Vi ser gjerne at du sender oss din CV så snart som mulig. 

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs. Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår