Senior Bruingeniør

 
Senior Bruingeniør
Ønsker du å få en sentral rolle i prosjekteringen av de store bru- og anleggsprosjektene i vest? COWI søker etter erfaren konstruksjonsingeniør som ønsker nye utfordringer og ansvar i de spennende prosjekteringsoppgavene som ligger foran oss. Er du den vi leter etter?

Søknadsfrist: 20 July 2021 - Norway - Sted: Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV ET STERKT FAGMILJØ
COWI er verdensledende innen bruprosjektering og har et stert fagmiljø innen bru- og samferdselsprosjektering i Norge. Vi søker deg som vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Du vil bli en sentral medarbeider på vår seksjon i Bergen og vil være vår representant inn i COWI sine bru- og samferdselsprosjekter. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling. Vi ser også etter aktuelle kandidater til vårt kontor i Stavanger for å styrke vårt fagmiljø til å håndtere alle de spennende prosjektene i Rogaland og Agder.

TA DEL I VÅR SATSNING
Vi har flere store oppdrag pågående og enda flere i sikte. Blant de pågående oppdragene kan vi trekke fram reguleringsplan for E39 Stord-Os for Statens Vegvesen, E39 fjordkryssinger Sulafjorden og Halsafjorden for Statens Vegvesen og Nygårdstangen-Bergen-Fløen for Bane Nor. I tillegg har vi flere store tilbudsprosesser gående der vi ønsker at du er med å bidra inn tilbudsteamet og i samtale med entreprenør for å finne de beste løsningene og gjøre oss best mulig rustet for å vinne oppdraget.
COWI er også en ledende rådgiver innen modellbasert arbeidsmetodikk og i bruk av BIM-modeller i samferdselsprosjekt. Vi søker deg som ønsker å være med på denne satsningen og aktivt ønsker å ta dette i bruk i prosjekter.

MULIGHET FOR BÅDE SPISSKOMPETANSE OG VARIASJON
Seksjonen for Bruer og konstruksjoner i Bergen har sitt hovedvirke og tilhørighet innen bru- og samferdselskonstruksjoner, både med nyprosjektering, inspeksjon og vedlikehold. Men i tillegg til dette har vi også prosjekteringsoppdrag innen kaikonstruksjoner, vannkraftanlegg, tekniske bygg og VA-anlegg. Seksjonen har derfor god og bred kompetanse med rom for å kunne jobbe med flere konstruksjonstyper. Ønsker du en variasjon i arbeidsdagen eller å kunne spisse deg videre innen bru- og samferdselskonstruksjoner, så er det åpent for begge muligheter i vår seksjon.

Din kompetanse og egenskaper: 

  • Bred erfaring med prosjektering av bru- og samferdselskonstruksjoner.
  • Erfaring som prosjektleder eller disiplinleder i flerfaglige samferdselsprosjekter.
  • Mastergrad/Sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk med minimum 5 års relevant erfaring.
  • Gode teoretiske kunnskaper og tverrfaglig forståelse.
  • Forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kollegaer.
  • Ønskelig med erfaring fra entreprenørbransjen og/eller erfaring med totalentrepriser, men ikke en forutsetning.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver, og byr på gode utviklingsmuligheter. Vi har nye kontorlokaler i både Bergen og Stavanger og kan tilby gode fasiliteter begge plasser. Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter. Vi tilbyr gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

ER DET NOE DU LURER PÅ?
Vi ser fram til å høre fra deg! Og lurer du på noe så det bare å ringe seksjonsleder Eirik Aase på tlf. +47 41517135 eller sende epost til eiaa@cowi.com.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår